Varför ska man använda inpackning? | Bobby Oduncu Sweden
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Varför ska man använda inpackning?

Varför ska man använda en hårinpackning? Vad gör egentligen en inpackning, och är det någonting man ”måste” använda..?

Extra vård för håret

En inpackning är en härlig kur att ta till lite då och då, för att ge extra vård och fukt till håret. En inpackning är perfekt för dig som kanske ha torrt eller livlöst hår, ett hår som behöver lite extra vård och omsorg.

Ett måste?

Det finns inga måsten i hårvård – det är helt upp till dig vad du känner att du vill och behöver lägga fokus på när det kommer till ditt hår. Men en hårinpackning är en mycket bra idé om du känner att du vill ha en produkt som verkligen går in på djupet och ger ditt hår fukt och vård.

Inpackningen applicerar du efter du har schamponerat håret. Inpackning ska alltså alltid användas innan balsam. Bäst effekt får du om du applicerar inpackningen i fuktigt, gärna handdukstorkat hår. Eller om du åtminstone kramar ur håret på överflödigt vatten – huvudsaken är att håret inte är helt genomblött, då är håret redan mättat med vatten och inpackningen kommer inte åt lika ordentligt. Precis som en disktrasa – är disktrasan full med vatten och inte urkramad, så kan den inte suga åt sig vatten/annat.

Sova med inpackning?

Tvärtemot vad man kanske tror, så behöver du inte sitta i flera timmar med en inpackning. En inpackning har en verkningstid på förpackningen, som vår inpackning som exempel – 3-10 minuters verkningstid. Att sitta med inpackningen längre än dessa 10 minuter kommer varken göra till eller från. Du får alltså inte en större effekt ju längre du har i inpackning i håret. Så låt inpackningen verka så länge som står på förpackningen, det räcker! 🙂

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat vår nyhet- ett hårvax i världsklass

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + nitton =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =