Vår historia...


Bobby Oduncu heter mannen bakom varumärket och företaget Bobby Oduncu Haircare. Bobby startade sin karriär redan som 17-åring och är idag en av Sveriges absolut mest erfarna och eftertraktade frisörer. 
Det hela började med en vision. En vision och en dröm om att kunna erbjuda produkter av salongskvalité och lyx – tillgängligt för alla.
Bobby har tillsammans med sitt team lyckats ta fram just detta – det som idag är Bobby Oduncu Sweden.
För oss på Bobby Oduncu Sweden så är den lilla detaljen lika viktig som helheten. Vi har fokuserat på att innehållet i produkterna ska vara så bra det bara kan bli – både i ingredienserna, konsistensen och doften. Produkterna har tagit lång tid att ta fram, just för att vi inte velat nöja oss med något annat än 100% i både kvalité, doft och utseende – oavsett hur lång tid detta skulle ta. För oss är kvalitén det allra viktigaste, och Bobby nöjer sig aldrig med någonting halvdant. Är det inte perfekt, så kan han inte stå bakom det.
 

Med all erfarenhet och kompetens jag samlat på mig om hårvård genom åren, har jag väntat på tillfället då jag klarar av att möta mina egna högt ställda krav och förväntningar på hårvårdsprodukter. Nu är äntligen alla bitar på plats för att uppnå det jag eftersträvat – världsklass!

bobby oduncu klipper roy fares hår