Välkommen till vår hår-blogg! | Bobby Oduncu Sweden
  • Fri frakt från 299:-
  • P.g.a kraftigt ökad efterfrågan har vi just nu viss leveransfördröjning. Tack för ert tålamod.
  • Fri frakt från 299:-
  • P.g.a kraftigt ökad efterfrågan har vi just nu viss leveransfördröjning. Tack för ert tålamod.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Välkommen till vår hår-blogg!

Nu är det äntligen dags – vi lanserar vår efterfrågade blogg! Hår och hårvård är vår stora passion här på Bobby Oduncu Sweden, och vi vill dela med oss av så mycket kunskap, tips, råd och annat gott som bara möjligt.

Vad kommer du att hitta i vår blogg?

I den här bloggen kommer du att hitta allt du någonsin funderat över kring hår och hårvård – det ligger över 30 års frisörfarenhet bakom våra produkter och varumärke, och detta vill vi verkligen ta vara på. Så från och med nu, så kommer det varje dag måndag till fredag kl. 07:00 komma upp ett inlägg här på bloggen. Det kommer att variera allt mellan frågor och svar, tips och råd, information om hår och hårlära, fördjupning i våra produkter, hur våra produkter används, härliga videos…med mera. Du som läsare kommer att kunna påverka innehållet, så tveka inte att skriva en kommentar om du kommer på någonting du vill veta om hår och hårvård!

Varför en blogg?

Vi kände att en blogg var ett naturligt nästa steg i vår utveckling. Vårt syfte med Bobby Oduncu Sweden är inte bara att erbjuda högkvalitativa produkter – utan också erbjuda dig som användare både information och kunskap kring hår och hårlära. När vi dessutom har så pass bred och lång erfarenhet och kunskap inom just frisöryrket och hårvård överlag, så kände vi att det nästan vore slösaktigt att inte dela med oss av detta! Vi får ofta in väldigt många frågor och funderingar kring hår och våra produkter, så här kommer du nu kunna hitta allt samlat i vår blogg, blandat med tips och videos från Bobby, och spännande gästinlägg från olika personer!

Varmt välkommen. 😊

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat vår nyhet- ett hårvax i världsklass

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + tolv =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 15 =