Vad gör en balsamspray? | Bobby Oduncu Sweden
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Vad gör en balsamspray?

Vad är egentligen en balsamspray, varför ska man använda det? Balsamspray kanske främst är något man känner igen från sin barndom som hjälpmedel för trassliga hår, men en bra balsamspray har faktiskt många fler fina egenskaper för håret.

Extra vård, fukt och näring

Många gillar att applicera någon form av leave-in produkt i sitt hår efter duschen, för att ge håret extra fukt, vård och näring. Då är en balsamspray en sådan produkt som kan vara en perfekt leave-in! Resultatet av en balsamspray blir ett mer följsamt hår, som blir lent och glansigt samt lättare att reda ut.

För alla hår

Det fiffiga med en balsamspray är att den kan användas på så många olika hårtyper, oavsett om man har torrt, frissigt, slitet, tunt eller tjockt hår. Balsamspray är dessutom jättebra att applicera för att ge håret vård och skydd inför eventuell styling.

Hur använder man balsamspray?

En balsamspray appliceras med fördel i fuktigt hår efter duschen. Du sprayar/applicerar en lagom mängd genom hela håret, eventuellt med hjälp av en borste anpassad för blött hår, eller en kam/fingrarna. En balsamspray ska inte sköljas ur, utan ska lämnas kvar i håret.

En unik balsamspray med multifunktion!

Vi på Bobby Oduncu Sweden valde att ta fram en i särklass helt unik balsamspray, vår balsamspray är nämligen en 2-i-1 produkt – vår balsamspray är inte bara en balsamspray, utan också ett värmeskydd! Så med vår balsamspray får man både fördelarna av en balsamspray, tillsammans med det viktiga värmeskyddet om man sedan vill föna/styla sitt hår med värme.

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat vår nyhet- ett hårvax i världsklass

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 4 =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − två =