Ta hand om din hårbotten för ett friskt hår | Bobby Oduncu Sweden
  • Fri frakt från 299:-
  • P.g.a kraftigt ökad efterfrågan har vi just nu viss leveransfördröjning. Tack för ert tålamod.
  • Fri frakt från 299:-
  • P.g.a kraftigt ökad efterfrågan har vi just nu viss leveransfördröjning. Tack för ert tålamod.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Ta hand om din hårbotten för ett friskt hår

Hårbotten kan man säga är hemmet för ditt hår. Det är där håret tar sin början, och för att få ett friskt och välmående hår – så behöver man rå om sin hårbotten. Mår inte hårbotten bra, så mår inte håret bra.
Så hur tar man hand om sin hårbotten på bästa sätt?

Problem med hårbotten

Bland det vanligaste besväret med våra hårbottnar är en fet, irriterad, torr eller mjällig hårbotten. Många upplever att deras hårbotten både kliar och blir väldigt fet/oljig snabbt.

Det är viktigt att använda skonsamma produkter för sitt hår som ger skydd, återfuktning och stärker hårbotten. Någonting man gärna bör undvika i sina produkter är exempelvis sulfater, då sulfater är ett väldigt vanligt innehåll ibland annat schampo. Sulfater är ett starkt fettlösande medel, som i sig kan både torka ut och irritera hårbotten.

Piroctone Olamine, för en ökad hårtillväxt?

Ett innehåll i schampon som du kan leta efter om du lider av exempelvis mjäll, känslig, irriterad hårbotten, är Piroctone Olamine. Vårt schampo innehåller exempelvis denna ingrediens, och den har svampdödande egenskaper och kan således på ett mycket skonsamt sätt motverka mjäll. Piroctone Olamine har även visat sig ha en effekt som motverkar håravfall, och stimulerar hårtillväxt. Helt enkelt en ingrediens ens hårbotten tycker mycket om!

Ta hand om din hårbotten

Vill du ha ett friskt och välmående hår, så startar hela resan i din hårbotten. Så se till att ge din hårbotten lite extra kärlek, torka inte ut den med för starka produkter, och se till att din hårbotten får produkter av hög kvalité som ger fukt, näring och skydd. ❤️

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat vår nyhet- ett hårvax i världsklass

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 9 =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 1 =