Hur viktig är en hårborste? | Bobby Oduncu Sweden
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Hur viktig är en hårborste?

Någonting många använder dagligen, är just en hårborste. Kanske har man bara köpt första bästa man kunde hitta, utan större eftertanke.
Men hur viktigt är det egentligen att ens borste har en viss kvalité? Finns det verkligen så stora skillnader på olika borstar? Gör det verkligen någon reell skillnad för håret…?

Borsten är viktig

Svaret på ovanstående frågor är ganska enkel – en bra borste är faktiskt viktigt! Många borstar sitt hår varje dag, flera gånger om dagen. Då är det alltså av ganska hög vikt att borsten håller en bra kvalité och reder ut håret skonsamt, utan att slita på håret.

Slitet hår av en borste?

En borste kan absolut bidra till slitage på håret, och skapa onödigt håravfall genom att dra och slita för mycket i hårstråna. Det viktiga är att piggarna på borsten är av hög kvalité och inte sliter på hårstråna, samt att borsten är utformad på ett sätt som reder ut och stimulerar hårbotten på ett så skonsamt sätt som möjligt.

Vår Detangling Brush

Efter 30 år som frisör så visste Bobby exakt hur en riktigt bra borste skulle vara, han visste in i minsta detalj exakt hur borsten behövde utformas för att den skulle vara skonsam för håret, stimulera hårbotten och göra håret mjukt och glansigt. Det tog lång tid att ta fram vår borste, då Bobbys höga krav på borsten gjorde att den behövde anpassas och justeras många gånger innan han kände sig 100% nöjd.
Som med allt annat inom hår så är Bobby en riktig konstnär, och vi är så glada att vi idag har en borste som verkligen håller en världsklass. När man väl börjar använda den och märker effekten på håret, så vill man aldrig använda någon annan borste igen. Tänk, att det faktiskt kan vara så avgörande med en bra hårborste!

Vår borste blev en sådan storfavorit hos våra användare, att den sålde slut extremt mycket tidigare än vi kunnat ana. Så efter att borsten nu varit slutsåld i 5 månader, så finns den nu äntligen åter i lager. Vilket härlig överraskning det blev för oss att just borsten är en produkt som verkligen blivit en av våra storsäljare!

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat vår nyhet- ett hårvax i världsklass

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + nitton =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 18 =