Behind the scenes med Bobby Oduncu | Bobby Oduncu Sweden
  • Fri frakt från 299:-
  • P.g.a kraftigt ökad efterfrågan har vi just nu viss leveransfördröjning. Tack för ert tålamod.
  • Fri frakt från 299:-
  • P.g.a kraftigt ökad efterfrågan har vi just nu viss leveransfördröjning. Tack för ert tålamod.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Behind the scenes med Bobby Oduncu

Många undrar säkert hur ser det ut bakom kameran, bakom jobbet i Bobbys salong och hos oss på Bobby Oduncu Sweden – här ska vi ge er en liten inblick i vår och Bobbys värld bakom kameran…

Mycket förberedelser

När vi lägger upp exempelvis kortare videomaterial på våra sociala medier och här på bloggen, så kan det säkert se ganska enkelt ut – det många inte vet är att en ynka minut i video, ofta är över en hel timmes inspelning! Att filma diverse hårvideos där Bobby visar hur han tvättar, stylar och använder produkterna i håret, tar mycket längre tid att dels förbereda och dels filma än man kanske kan tro. Videon (som publiceras inom kort) till bilden ovan tog över 3 timmar att spela in, på grund av alla förberedelser och alla stegen som skulle göras för att få en hel video med flera klipp.

Ett helt team

Det står fler personer bakom (och framför) kameran än du tror – dagen vi filmade det ovan, så var vi en person som planerat och regisserat, en person som fotar och filmar, en person som sitter hårmodell, en frisör (Bobby), samt fyra personer till. Alltså hela 8 personer!

Efterarbete

Sedan kommer det ett efterarbete för fotografen som klipper och finputsar allt material. När allt sådant är klart, så får vi och Bobby tillgång till materialet, som sedan kan börja planeras för användning på hemsidan, bloggen och sociala medier. Det är alltså mycket tid och mer planering bakom dessa bilder och videos, och det är inte alla som vet hur en exempelvis filminspelning på salongen ser ut. Vi hoppas att det var roligt för er att få se lite behind the scenes här med oss – det kommer att komma mer sådant framöver!

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat vår nyhet- ett hårvax i världsklass

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 10 =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 12 =