Allt börjar i duschen… | Bobby Oduncu
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.
  • Fri frakt från 299:-
  • Beställningar innan 14:00 skickas samma dag.

✔ Tillverkat i Sverige  ✔100% Veganskt  ✔ Cruelty free

Allt börjar i duschen…

Allt börjar i duschen, där sätter du grunden och förutsättningarna för ditt hår. Använder du ett schampo och balsam av riktigt hög kvalité, med ett bra innehåll som vårdar, skyddar och balanserar hår och hårbotten så har du gjort den första, viktigaste grunden för att ditt hår ska hålla sig friskt mycket längre. ❤
 
Vårt schampo och balsam tog LÅNG tid att ta fram, just för att de skulle bli så bra för hår och hårbotten som bara möjligt. Bobby i egenskap av frisör, har över 30 års kunskap och utbildning i hår och hårlära – och med dessa produkter har vi lyckats få fram ett schampo och balsam i världsklass, i lyxig salongskvalité – tillgängligt för alla!
 
Har du torrt hår? Torr och irriterad hårbotten? Kanske har du mjäll eller kli i hårbotten? Då är våra Multi Repair schampo och balsam precis vad ditt hår och hårbotten behöver. Ett skonsamt schampo med ett innehåll som lindrar klåda, motverkar mjäll, torrhet och irritation, stimulerar hårtillväxt samt vårdar och stärker ditt hår – och ett balsam som ger protein och fukt, skyddar ditt hår och lämnar det mjukt, följsamt och lätt. Den perfekta duon för hår som har riktigt höga krav.
 
Psst! Här på vår hemsida har vi schampo och balsam i olika storlekar, OCH förmånliga paketerbjudanden…❤

Läs vår senaste inlägg

Sök efter ett blogginlägg eller en produkt

Du har väl inte missat våra nyheter - Hydrate & Moisture Schampo & Balsam 250 ml

Kika in våra produkter

Tack för att du läser vår blogg. Dela gärna inlägget med andra

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på whatsapp
WhatsApp
Anicia Eriksson
Anicia Eriksson

Jag heter Anicia S Eriksson och jobbar bland annat med Bobby Oduncu Swedens sociala medier, marknadsföring och kundtjänst.

Min stora passion i livet, förutom hår och hårvård, är skrivande! Jag hoppas att ni ska trivas här med vår blogg. Jag kommer att trivas med att skriva den! 😊

Läs vår senaste inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 11 =

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 5 =