Min inspelning igår gick bra och jag lovar att välja vinnare till tävlingen efter helgen

Igår började jag med inspelningen av min egna tränings dvd. Jag har fått flera hundra frågor och mejl om träning och kost så nu äntligen kommer den att bli av. Den är anpassad för tränade som otränade och massa annat som ni får se när den släpps . Igår gick bra men snacka om att jag fick ett lång träningspass. Idag börjar vi att spela in snart igen, kommer att köra med Anna min frisör kollega hur man blir av med extra kilon efter graviditet samt försöka hinna med så mycket som möjligt. Fast vi kommer nog att filma några fler dagar nästa helg oxå. I love to Work Out och ni kommer att gilla den när den är klar. Här ser ni även min bästa vän Alexander Shirpey som oxå kommer att vara med i videon och Adina oxå samt Zozo.
Finns flera men om dom får ni se sen. Vill självklart även tacka Make Up Store för att vi är så snygga samt Adidas för mina träningskläder och Newz för deras sjukt snygga tröja som jag har när jag är PT, sist men inte minst stor kram till Cambridge VD Hasse, Maryam och Elif som hjälper mig med detta.
Förresten det är första gången jag tränat i tighta tights hehe men dom sitter bra på mig fast kändes lite ovant . Nu måste jag kila iväg så vi hörs senare med fler bilder och jag lovar att snart välja 10 vinnare till min stora tävling som jag hade för 2 veckor sen, jag vet att jag är lite sen med den men det är 160 kommentarer och jag har läst över 100 st så kommer att välja sen när jag får en lugn stund eftersom jag vart super upptagen senaste dagarna. Massa kramar kära läsare Bobby Oduncu

20111028-070657.jpg

20111028-070742.jpg

20111028-070844.jpg

20111028-070947.jpg

20111028-071129.jpg

5 tankar om “Min inspelning igår gick bra och jag lovar att välja vinnare till tävlingen efter helgen

  1. mirjam says:

    hur gick det med tävligen då vi vann underkläder? 🙂 du skrev att du skulle skicka dom måndagen efter men har fortfarande inte fått hem nått..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.