Kollar på True Talant

Söndagar är verkligen sköna dagar då jag inte gör så mycket utan mest ligger i sängen eller soffan och kollar filmer. Idag har jag kollat på True Talent som jag gillar. Visst det är inte som idol men detta är ett grymt program speciellt Dannys insats. Nu ser jag när Sofia gör sitt framträdande och fick 5 av 5 av blinda Juryn. Jag tror att Sofia kan vinna hela programmet. Vad tror ni??
Här ser ni när hon och Robert var hos mig på salongen för några veckor sen då Robert ville se ut som Danny i håret. Efter detta ska UDF iväg till gymet för att söndags träna och sen kanske jag får unna mig söndags pizza eller så hoppar jag det denna söndag eftersom jag slarvat massor senaste och jag ska spela in tv på tisdag då jag måste se extra fin ut 🙂
Se till att kolla på direkt sändningen ikväll på trean . Jag passar på att önska er alla en härlig söndag så hörs vi lite senare puss Bobby Oduncu

20111023-113303.jpg

20111023-113431.jpg

20111023-113352.jpg

20111023-113555.jpg

5 tankar om “Kollar på True Talant

  1. filip says:

    nästa gång du träffar danny borde ni göra en chest bump och om ni e riktigt snälla så kan ni gö en utan tröjor och lägga ut de på bloggen

  2. Carola says:

    Varför säger du ingenting om din bff Linda thelenius som varit på tvn i två olika program idag?
    Du kan ju inte ha missat det ju, hon var jättevacker
    du som gjort hennes hår innan? Antar att du satt i ett hörn och myste på middagen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.