Fredags träning och Idol

Igår hade jag en rehab dag då jag jobbade nån timma för att sen gå på sjukgymnast. Efter det åt jag lunch med Zubeyde och Alex. Jag och Zubeyde var på LV och köpte en snygg väska, min bästa vän Samer jobbar på LV. Efter några timmars fikande drog jag och Alexander Shirpey på stan och träffade upp Sara. Jag lämnade dom ett tag själva för att själv kunna gå till gymet och träna ca 3 timmar igår hehe men det vart både rygg, axlar, armar, mage och sen kondition på bandet samt att jag utförde alla mina övningar jag fått av min sjukgymnast och Naprapat . Jag tränade men min älsklings kusin Johannes Barcefer. Kolla vilka armar lill killen börjar få 🙂 efter träningen drog jag Alex och Sara hem till mig och kollade Idol samt massa tv program och hade en myskväll ända till 01.30

Så nu har jag sovit ut och ligger fortfarande i sängen och kollar på sista avsnittet av Oprah som är en jätte gala för henne. USAs största artister och världsstjärnor är på plats för att hylla och berömma denna kvinna som hållt på i 25 år men ska lägga av nu. Tror att ingen gjort mer för världen än vad Oprah gjort. Helt fantastisk kvinna 🙂
Ska gå och träna en stund efter detta , iallafall om min huvudvärk släpper för just nu är det nästan migrän.
Massa kramar Bobby Oduncu

20111022-143215.jpg

20111022-143336.jpg

20111022-143320.jpg

20111022-143514.jpg

20111022-143527.jpg

20111022-143822.jpg

3 tankar om “Fredags träning och Idol

  1. saga says:

    Hej Bobby! Jag tänkte bara fråga dig, blir det någonting med tävlingen där du sa att man kunde vinna ’neulash’? 🙂 skulle vara roligt om den tävlingen kom upp!

    bra blogg föresten!

  2. Hugo says:

    ”Tror att ingen gjort mer för världen än vad Oprah gjort.”
    Wow, det citatet går nog till historien. Och då har det ändå skrivits ogenomtänkta saker i bloggar förut… Så att säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.