Jag vann sommarspelen

Här ser ni seger bilden från programmet . Vet inte om ni såg sista avsnittet igår av sommarspelen 2011 men där såg man när jag tävlade in i det sista då jag mötte Glenn Hysen och vann över honom och då fick möta Anton Körberg i sista grenen och vann även där. Tog alltså hem hela segern och fick med mig en stor pokal som jag har här hemma nu. Inte för att jag kommer att ställa den på hyllan eller varför inte bland dom andra pokaler hehe 🙂
Som sagt är super glad för att jag vann och jag tycker att Angela Monroe, Sara lumholdt Glenn Hysen, Martin Melin och Anton Körberg var grymma i programmet igår men jag var väl lite bättre hehe……

Ikväll kollade jag på mitt feta syrianska bröllop med ett gäng vänner och det var skoj. Gabriella sminkar alla brudar i kommande program så ska bli kul att se samt det var lite skoj med pizza mannen som pratade hela tiden haha. Vet inte om ni så det men ni som gjorde det vad tyckte ni??
Well Well nog om Syrian bröllop och sommarspel för nu ska jag lägga mig i min stora sköna säng och kolla på desperate housewife. Godnatt kram Bobby Oduncu

20111017-235822.jpg

20111018-000014.jpg

20111017-235910.jpg

20111018-000424.jpg

20111018-000055.jpg

11 tankar om “Jag vann sommarspelen

 1. A.T says:

  Damn vilken kropp! Hur ofta tränar du och vad äter du? Kan du inte göra någon liten träningsguide? Jag är tjej och har börjat gymma, jag vill träna upp mina armar och mage men vet inte hur mycket tid och vad som krävs för att nå resultat. Går du på någon stenhård diet?

 2. emelie says:

  Hej bobby! jag vann underkläder i din utlottning men har fortfarande INTE fått något! varför? sjukt dåligt tycker jag! har det hänt något så var vänlig och meddela det.

 3. Amanda Björklund says:

  Du Bobby, när utlottar du tävlingen på ”klippningan” & det?
  & när blir det tävling om läppförstoring & neulash?
  har varit sjukt spänd & taggad dom senaste dagarna pågrund av tävlingarna.
  Super kul ju 🙂
  Sorry om du tycker att jag är för på osv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.