Lördags mys med Danny

Idag var hade jag Danny Saucedo i stolen och vi blondera honom ännu mera. Ni kan se hur snabbt det växer och blir mörkt i botten…… Alltså denna härliga människa passar även i denna blonda toffs 🙂 efter hårfix drog vi till sats Stureplan och tränade bröst och armar. Kolla in vilka bröstmuskler Danny har, nästan större än mina. Självklart vart det lite skratt då jag mest speglar mig och Danny kör seriöst. I omklädningsrummet ville jag ha skåpen vid stora spegeln och han undra varför jag ville stå där Hahaha men det är väl en yrkesskada . Efter träningen vart det hemgång eller snarare cykling för min del då jag tog mig till kungsholmsgatan till Cafe Paus för att hämta Samuel och även äta en super nyttig sallad där innan vi drog hem.

Jag hade tänkt att möta Danny och hans killpolare för utgång men jag är så seg och trött samt inte på festhumör pga olika orsaker så det vart att ligga i soffan denna Lördag. Samuel gick ut en stund med sina vänner men jag ligger här med bra film och myser med mig själv. Har nämligen lagat lax och det gjorde jag alldeles själv idag utan Samuels hjälp hehe… Hoppas alla läsare får en underbar lördags kväll och en skön Söndag imorgon för nu ska jag kolla vidare på filmen och njuta av min ensamhet 🙂 stor kram Bobby Oduncu

20111008-231212.jpg

20111008-231246.jpg

20111008-231340.jpg

20111008-231319.jpg

20111008-231519.jpg

10 tankar om “Lördags mys med Danny

 1. Lena says:

  Hahah ni är la för skönaa!! Kan se framför mig hur ni två går runt där i gymmet och spänner er och flinar emellan seten;) Imponerande att se hur Danny har ökat i muskelmassa på så kort tid, gillas skarpt:) tycker inte du också det? Tack för att jag nu kommer somna med ett leende på läpparna!

  • Julle says:

   Men knip! Han börjar inte få mer muskler. Han har samma muskler hela tiden! – OCH Han är grymt grymt SNYGG så det så!

 2. browneyedgirl says:

  Jag busvisslar här hemma, men antar att du inte hör =) Snyggingar. Och Danny, ja han är grymt snygg. Kan ju hoppas man vinner makeovern så man får se dig i real life, som småbarnsmamma unnar man sig inte direkt att gå till frissan *skrattar* och du vinner på det med, får ju träffa en hel härlig tjej *hihi* nej inte smöra, aj aj.. Kram och ha en skön kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.