Shopping med Sibel är hysteriskt och hett

Idag började jag min dag med lite sovmorgon och sen besökte jag min sjukgymnast Maria Verin på Sofiahemmet där hon behandlade min Nackskada samt tryckte så huvudvärken släppte lite …..
Efter 2 timmars rehab hos sjukgymnast träffade jag Sibel.
Vi shoppade kläder ihop eller jag skulle hjälpa henne att hitta lite kläder och funka lite som smakrådgivare och stylist men jag började kolla efter egna plagg och struntade i henne 🙂 nejdå skoja lite utan jag hjälpte med min goda smak att hitta skit heta skor som skriker rakt ut kom och ta mig haha riktigt höga. Ni ser dom på bilden, sen ser ni mina snygga chino byxa jag har på mig köpte jag på Urban outfits och det vart 2 olika byxor. Kolla va snygga dom sitter på.
Efter shopping åt vi sen lunch inne på gallerian och hann skvallra ganska mycket. Sibel är ju nyfiken på mycket och ställde massa frågor haha gossiptime men jag litar på att det stannar mellan oss . Sibel är super skoj och härlig tjej som älskar sex och är helt hysterisk men på en bra sätt inte häxhysterisk utan mera skön och underbar….
Sen drack vi latte och smothies som smothie baren inne i gallerian alltid bjuder mig på den då jag har vip och får allt gratis 🙂 det är även super nyttig:-)
Sen vart det mera shopping bl.a. Min snygga halsduk som kommer från topshop. Sibel drog vidare till Acne och jag ska nu på Joga för första gången på 10 år. Ska bli skoj love Bobby Oduncu

20111004-185012.jpg

20111004-185020.jpg

20111004-185029.jpg

En tanke om “Shopping med Sibel är hysteriskt och hett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.