Söndags promenad samt besök på Samuels nya jobb

Idag började jag dagen med att träffa Gabriella och åt en jätte kebab tallrik på Ofenplan sen promenerade till Kungsholmen där Samuel börjat extra jobba på ett nyöppnat Cafe som heter Paus och ligger på kungsholmsgatan 26. Det är ett super mysigt Cafe som har bland dom bättre smothies och icetee 🙂 jag tog en bild på dagens dryck samt två bilder i torsdags innan kryssningen, därför jag har blå tröjan om ni undrar haha:-)
På Bilden ser ni Sonja som driver Cafet och är bland dom gladaste jag mött samt Omar som är världsmästare i kampsport och snäll som en nallebjörn:-)

Gå dit och ta en fika samt hälsa på min snygga pojkvän Samuel som jobbar där:-)
Nu ska jag träna 2 timmar gör att bränna alla onödiga kalorier jag fått i mig under kryssningens fyllekäk och sen kolla på femman kl 20 då jag är med i Sommarspelen igen. Puss Bobby Oduncu

20111002-161543.jpg

20111002-161625.jpg

20111002-161605.jpg

3 tankar om “Söndags promenad samt besök på Samuels nya jobb

  1. .. says:

    hej bobby!:)
    sitter just nu och kollar på dig på tv tillsammans med min pappa som kände igen dig oerhört mycket och undrade vem du var. Han tro att du bott här i Grimstorp, i Småland stämmer det? skulle va kul om du svara 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.