Sveriges Man 2011 börjar nu

I torsdags åkte jag på Sverigesman kryssning tillsammans med min kollega Sabina Anjert och hennes pojkvän Robert Khan, min pojkvän Samuel Gidlöf vännen Una Av och Gina.
Vi började med en gemensam middag sen stylade vi killarna inför kvällen. Jag fixade även Pandora och Kayo innan dom uppträdde på scen samt var kvällens konfränciär. Vi hade riktigt skoj som vanligt. Jag har hållt på med Sveriges man i 10 år nu och det har vart mycket skoj genom åren då både Graaf och Gynning vart med vissa år . Som vanligt delade jag ut bästa frisyr priset och även bästa personlighet samt bästa kropp fick produkter av mig men alla killar fick massa annat oxå:-)
Senare på natten vart det massa festande och som avslut frukost kl 07. Sov några timmar och sen stylade jag och Sabina 20 killarna på fredagen inför Hänt Extra fotograferingen som kommer ut nästa månad. Där kan Svenska folket rösta på sina favoriter för dom 10 bästa går vidare till finalen som kommer att vara på Viking Line 1 december . Se till att boka hytt alla som vill med.
Puss Bobby Oduncu

20111001-120900.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.