Anton Körberg fick en höstfärg inför sitt nya programledarjobb

Igår var en små stressig dag då jag skulle hinna med sjukgymnast. Möten i Solna Centrum som jag inte vill skriva ännu om och sen super stressad tillbaka på eftermiddagen för att klippa min kund som väntat länge…..
Senare vid stängning hade jag Anton Körberg hos mig mest känd som Tommy Körbergs son men Anton har gjort massor inom tv och media redan. Jag och Anton är med i Sommarspelen 2011 tillsammans. Han har fått jobb som programledare för ett nytt program som har med reklamfilmer från hela världen. Han berättade att vissa är så sjuka och bizzara reklamer speciellt dom från Thailand och Taiwan. Ska bli kul att se massa klipp dom kommer att visa på kanal 11 och det blir 40 avsnitt så nu gällde det att fixa höst frillan och sen hem för att trimma skägget 🙂
Han är en go och glad kille. Ska bli kul att se oss i semifinalen sommarspelen om några veckor. Nästa vecka är jag ju med med det förstår ni väl oxå att jag går vidare med mina toppen poäng jag fick i söndags. Finns annars att se på kanal5play.se kolla avsnitt 3…
Nu är jag uppe och ska träna lite innan jag ska till salongen för att fixa håret på Magnus Hedman och Mattias Andreasson EMD …
Puss å kram BOBBY ODUNCU

20110928-081611.jpg

En tanke om “Anton Körberg fick en höstfärg inför sitt nya programledarjobb

  1. Ylvali says:

    Bobby, hur är det med din vän Linda egentligen? Det är hemskt att hon inte skriver något på bloggen, alla undrar ju vad som hänt! Mår familjen bra? Hälsa henne så gott om du träffar henne, vi är många som tänker på henne! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.