Jag är Mongo trött och trög

Idag är jag sjukt trött och känner mig lite Mongo ( inget illa menat mot såna som är det) utan det är ett uttryck 🙂 jag har sovit halva dagen och känner mig super seg så jag och Samuel har promenerat i ca 2 timmar nu runt Kungsholmen för att få lite frisk luft men inte vart jag piggare men frisk luft fick jag så nu ska vi träna en snabbis . Sen blir den nog bara mys med film. Jag var nämligen uppe sent igår . Jag skulle inte ut alls utan tränade på sats Stureplan och skulle raka vägen hem men påväg hem träffade jag några frisör vänner som ville ta en drink på story Hotel. Jag hängde sen halva kvällen med Pernilla och Erika Jonsson som jag känt i 10 år:-) dom var ung små tjejer när vi sågs första gången då dom vek ut sig. Tjejerna är fortfarande skit snygga. På bilden ser ni Pillan med sin lover DJ Sebastian och Erika Jonsson med sitt ex Nico Fridell som är stans skönaste kille. Dom drack massa skumpa men jag höll mig till vatten, cola light och te:-)
Efteråt gick dom till Cafet och festade vidare där även min baby Samuel Gidlöf var med snygga Una Av och vänner. Jag orkade inte gå ut utan följde med min vän Hanna hem en stund för att jag hade huvudvärk och ont i nacken. Hon gav mig super skön massage i 30 minuter så det släppte lite sen åkte jag hem kl 02 lagom till att Samuel och Una hem till mig. Vi var vakna till 04 och myste alla tre mums trekant haha sen deckade vi 🙂 därför sov jag länge idag och känner mig super seg 🙂
Hörs senare för nu går jag på bandet puss Bobby Oduncu

20110924-194324.jpg

20110924-194242.jpg

20110924-194316.jpg

20110924-194256.jpg

20110924-194229.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.