Sibel får ny hårfärg och inga turk slingor

Idag var en fullspäckad dag som började med att jag färgade Sibels hår lite ljusare i två olika färgen samt tona det och färgen vart så snygg, inte några turk slingor här inte haha. Sen hade jag super söta Helena Spjut hos mig och hon hade kolsvart hår innan vilket jag borde ta bild på men glömde men här kan ni se en bild efteråt hur fint och naturligt avfärgningen vart. Jag skulle till min sjukgymnast men missade bägge tiderna som jag hade idag vilket inte var bra eftersom jag haft bultande huvudvärk nonstop och den sitter fortfarande i som om huvudet ska sprängas 🙁
Jag var även på bio premiär som Finest hade idag på filmen Crazy stupid love , det var en av dom roligare filmer jag sett på länge. Jag och Sibel skrattade hela tiden, filmen är ett måste enligt oss….
Jag rekommenderar verkligen den.
Nu är jag hemma hos Alex och kollar tv. Puss å kram Bobby Oduncu

20110922-213327.jpg

20110922-213406.jpg

20110922-213435.jpg

20110922-213510.jpg

6 tankar om “Sibel får ny hårfärg och inga turk slingor

 1. Jenny says:

  Hej Bobby. Jag undrar om man ska använda schampo/balsam som säger att det ska göra att man bevarar färgen längre. Jag har hört så olika om det. Har du några tips på något bra i så fall??
  Gillar att följa din blogg.
  Trevlig kväll.
  Kram Jenny

 2. Bobby says:

  om du har ett färgar hår som tex brunt eller rött alltså nån färg som kan tvättas ur lätt så bör du ha färgbevarnade samt tvätta max 2-3 gånger i veckan för att det håller bättre men om du har ljusa slingor eller blont hår behöver du inte färgbevarande utan då ett bra schampo och balsam för slitet eller torrt hår,,, kram BOBBY ODUNCU

 3. Helen says:

  Tack så himla mycket Bobby för igår, jag är super nöjd! Kunde faktiskt inte ha blivit bättre! Vi ses snart igen, ha det så bra och ta hand om dig!
  Kram helen

 4. Olivia says:

  Hej, du verkar ju vara en super frisör. Men en liten fråga,jag var och topade mitt hår och hon som gjorde det klippte det först rakt av så det såg ut som ett dagisbarns mamma gått lös på håret, i varje fall så klippte hon lite etapper på sidorna så blev endå lite bättre, men när man läggar fram håret på axlarna ser det endå väldigt rakt tjockt och klumpit ut. Borde jag gå och försöka klippa till det eller helt enkelt vänta och låta det växa ut för annars kanske man måste klippa av typ hela håret för att få det bra format`?

 5. Bobby says:

  du bör gå tillbaks och få det lite mer uppklippt och tunna ut det lite men säg att dom inte får klippa mera på längden men om du tvekar på att frisören inte var så kompitent så skulle jag rekomendera att skippa det och klipp dig om några månader hos oss istället när håret växt ut lite istället, kram

 6. Desireé says:

  Välj dina ord rätt Bobby, jätte fult att skriva ”inte några turk slingor här inte haha”! Människor som dig borde skämmas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.