Danny och Dessie blir blondare

Jag och Sabina hade hand om Desiree Nilsson idag igen och idag gjorde vi slingor på henne samt satte i massa extenssions . Vad tycker ni om hennes nya look?? Min fina vän Danny Saucedo var oxå hos mig samtidigt. Han ville förnya sig och det vart super blont 🙂 vad tycker ni om Dannys nya look?? Han är ju verkligen snygg i allt denna man eftersom jag gjort över 10 olika stilar och färg på honom senaste 5 åren och han passar verkligen i allt 🙂
Jag hade även fotbolls stjärnan Jesper Blomkvist hos mig idag men där klippte vi bara men det vart rejäl skillnad, vilket ni ser på före och efter bilden 🙂 då undrar ni varför jag hade alla tre samtidigt hehe men det började med att jag kom över 1 timma försent och fick en latte av Danny och en kaffe av Dessie. Dom tyckte väl att jag behövde energi haha. Jag försökte boka upp lite tightare schema eftersom jag är lite sjukskriven eller inte jobbar lika mycket för att jag har ont.
Jag skulle även haft Sibel hos mig idag men jag orkade inte så jag bokade av Sibel men hjälper henne imorgon med att få en ny färg… Gissa vilken färg sibel ska få?!?
Nu ska jag bara hem och sova en stund då jag har bultande huvudvärk och hoppas på att den släpper lite så att jag kan träna ikväll. Puss å kram Bobby Oduncu

20110921-163409.jpg

20110921-163424.jpg

20110921-163435.jpg

20110921-163449.jpg

20110921-163535.jpg

20110921-163547.jpg

20110921-163601.jpg

20110921-163613.jpg

20110921-163633.jpg

20110921-163646.jpg

20110921-163658.jpg

20110921-163708.jpg

20110921-163718.jpg

28 tankar om “Danny och Dessie blir blondare

 1. Tina says:

  NEEEEEEEEEEEJ!!!! Alldeles för blont på Danny!! Vad har du gjort med honom? Han var ju asfin innan! okey blont men inte S� blont!

 2. Victoria says:

  Dannys färg blev ju på top för ljus. Nu ser han nästan ut som en skyltdocka, han som är så grymt snygg annars! Ledsamt att se hur du misslyckats denna gång. Han är 1000 miljoner ggr snyggare i sin natural colour. Snälla Bobby, låt oss slippa se denna färgen igen på Danny

  • Bobby says:

   hahahahah tjejer en sann artist som Danny ska variera look minst 1 gång om året och fortfarande vara super het vilket han är i alla sina look… själv gillar jag oxå bäst när han har lite längre hår och inte lika blont som idag men det är kul att variera och denna look kommer att vara några månader eller så långe Danny själv känner för och inte efter vad ni vll. sorry att säga så but thats fakt 🙂 puss på er

   • Madeleine says:

    Bobby, okey det var ju skönt att höra att du oxå tkr att han är finare i sin naturliga färg (lr något blondare) o lite längre hår. Hoppas att du övertalar honom då att göra det nästa gång för detta blev verkligen INTE fint! Klart det är kul att variera sig men inte om det blir nästan en KATASTROF för tyvärr – denna gången är det nästan det! Synd synd! Han borde ju se själv att hans supervackra ansikte inte alls kommer till sin rätt nu. Men han har ju ett antal snygga hattar o kepsar så för mej får han gärna använda dem nu tills han ändrar tillbaka till den snygga hunk-looken istället. Han läser väl våra kommentarer här?

 3. Erika says:

  Danny var mycket snyggare innan. Det var mer naturligt. Jag tycker han ser ”gammal” ut i den färgen. Aldrig mer tack!!

 4. Daniel says:

  jag håller med de flesta här, det blev inte särskilt bra. Danny är grymt snygg, men den där färgen drog ned det hela lite, sorry :/

 5. Ann-Louise says:

  Konstig frisyr och riktigt riktigt FUL F�RG på Danny. Säger som dem innan ALDRIG MER!!!!!!! Denna gång har du verkligen förstört det för snyggingen. SORGLIGT!! Han ska ha sin vanliga färg. Mycket snyggare på honom!

 6. Linda says:

  Hejsan!
  Jag funderar på att åak till Stockholm snart eller aa innan året är slut, tänkte svänga förbi din studio och fixa mitt helt sjukt jobbiga hår.. Har från början Afro, eller aa väldigt krulligt. Men vantrivdes i det och gjorde rakpermanent. Det blev rakt men utväxten blir lockig. Och jag måste platta det relativt ofta, annars blir det skittovigt.. och sen är det torrt och blir aldrig långt, klipper mig var 4de månad ändå. Kan du fixa det tror du på nåt sätt? PUSS!

 7. JJ says:

  I almost killed u Bobby when I saw Danny hahaha 😛
  but then I thought:wait!if I kill Bobby who will make Danny so sweet?:D
  anyway he is beautiful no matter how,but prefered a bit darker that colour 🙂

 8. Madde says:

  Jag tycker att Dannys hår blev skithäftigt…Det är inte för ljust.Det passar till den frisyren.
  Tycker att han är tuff som byter frisyr så ofta som han gör.
  Tänk vad många som går i samma tråkiga frisyr år ut och år in..
  Nej det där gjorde du RIKTIGT bra Bobby.

 9. Angela says:

  Danny will always be my BEAUTY MAN NO. 1 !! but itâ??s really so sad to see that that colour of his hair almost kills the beauty of his face! He wanted a change and we have to respect that and hopefully he will change hair-style and colour soon again. As many others I hope to see him soon in his natual colour, in which he looks fabolous and very hot! Like in the video â??If only youâ? with Freja! Right now Iâ??m living temporarily in Stockholm but London is where I usually live. I know that you Bobby is known for being a very skilled hair-dresser so please Bobby, next time when Danny will fix his hair try to give him some good advice and persuade him to go back to his normal colour which suits him best! Please send my kisses to Danny!

 10. Elina says:

  Hej bobby =) jag har en fråga, jag har haft långt och tjockt hår men sen jag klippte mig har mitt hår blivit tunnt och torrt. Jag undrar om du kan ge tips om vilka hår produkter jag ska köpa för att få tillbaka det tjocka och vågiga håret jag hade innan ? vorreee jättee snälllt !!!

  • Bobby says:

   då bör du inte färga det så ofta och gå till bra frisörer som är försiktiga, sen bör du använda bra schampo och balsam som tex redkens all soft, eller loreal repair eller kerastase, alla finns på salonger, samt ha värmeskyddvarje gång du fönar eller plattar håret kram kram

 11. Julia says:

  Det måste väl ändå finnas gränser för hur mycket man kan låta kunden bestämma när det gäller färg o.s.v. Sry to say, asså men det där var den fulaste frisyr jag sett hittills på Danny. Fick världens chock ju! Du säger ju själv att han passar bättre i lite mörkare hår och så inte så snaggat på sidorna. Hoppas på din övertalningsförmåga till nästa gång Bobby för du är ju Sveriges bästa frisör för fanken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.