Dessies hår var som ett gulligt råttbo eller fågelbo :-)

Idag hade jag hand om Desiree Nilsson. Ja man kan verkligen säga att hon behövde hjälp lilla söta Dessie:-)
Jag sa nämligen åt henne för över 3 veckor tillbaka att hon akut måste ta ut sina extenssions för hon har fått bland dom värsta tovorna man kan få och tre veckor senare så förvandlades tovorna till fågelbo som små söta kolibri skulle kunna bo i hahahaha .
Det är sant för det tog mig och Hussein över 3 timmar att få ut dom och då var vi två stycken vilket motsvarar 6 timmars jobb men Desiree har ett bra hår som tål ganska mycket. Självklart var jag tvungen att klippa ganska mycket i fågelboet för att ens kunna reda ut det och för att sedan lösa upp Keratin vaxet.
Tror Dessie lärt sig en läxa och det är att nästa gång inte strunta i att reda ut men självklart gjorde hon inte detta medvetet utan det blir lätt några tovor speciellt om det är första gången hon haft det 🙂
Tror hennes kille har lite att göra med Knull/ruffs tovorna haha 🙂
Anyway så är hon en super söt tjej med skit snygg kropp men jag lovade henne att hon ska få ett tränings schema så hon får lite mer konturer på kroppen så hon kommer att få min träningsvideo som present 🙂

20110919-225128.jpg

20110919-225136.jpg

20110919-225150.jpg

20110919-225200.jpg

Här är bilden från den kvällen ca 3 veckor sen då jag sa att hon AKUT måste fixa om det men men tjejer tjejer

20110919-225308.jpg

20110919-225339.jpg

20110919-225408.jpg

Min kollega Hussein fick klippa mig efteråt och det vart skit snyggt 🙂

20110919-225431.jpg

Puss love your BOBBY ODUNCU

13 tankar om “Dessies hår var som ett gulligt råttbo eller fågelbo :-)

 1. Erkan från Norr says:

  Sv: Tro det eller ej, men varken jag eller någon av grabbarna här uppe har Fb(!!!) så det är därför ingen av oss har skrivit där. Nästan alla har ju Fb men vi har helt enkelt inte skaffat ännu. Det är dock ändå något man är liite stolt över 😉 Men vi hör av oss när vi är i huvudstaden såklart! Måste säga att det är jätte kul att du kikar in på bloggen och extra kul att du kommenterar för det är alltid lika kul när folk gör det! Extra kul som sagt när det är lite celebra personer som du som tittar förbi också! Din blogg (alla bloggar?) lider säkert av samma problem som min, dvs att det är många som besöker, men nästan ingen som vill/orkar/vågar kommenterar och det är så tråkigt att dom inte gör det… Men stort creed till dig! 😀
  Ha det kanon bra! / Erkan

  • Bobby says:

   självklart är du välkommer till mig sötis,,,, när vill du komma?? lättast är om du ringer 084060181 och frågar efter mig så kan vi prata om ditt hår kram kram BOBBY ODUNCU

 2. Tina says:

  tycker också att du är grymt duktig men Danny skrev att han ska klippa sig hos dej idag. Var försiktig bobby please och snagga honom inte nånstans. Han är så grymt fin på denna bilden http://dayviews.com/#!/DannySaucedo/496374951/ håret är så perfekt där. Han är sjukt snygg och färgen är också perfekt. Så vad ska du göradå? Trimma av lite kanske men inte för mycket! Det viktiga är att du inte snaggar honom och det blonda passar han skitbra i, så som på bilden.

 3. Sari says:

  oj….ja det kan man kalla råttbo.o))Jag var hos frissan i Lördes…Ta en koll på STUDIO 1969 i Malmö….jättecoolt och annorlunda ställe.Tror du kommer att gilla det.Finns bl.aen länk i min blogg som heter Studio 1969,EXUVIANCE och träning.Kolla mina foton jag tog därifrån
  Najz blogg förrästen.Ha det bäst!

 4. Caroline says:

  På tal om träning. Jag är nyinflyttad i Sthlm och vill såklart träna på det bästa gymmet men alla säger olika. Vad rekommenderar du? Fria vikter och maskiner är jag intresserad av. Tack på förhand krampan!

 5. Pingback: Mitt hår i bättre bilder! | DESIREENILSSON.SE | WERUN.SE – SVERIGES ENDA EXKLUSIVA BLOGGPORTAL | DESSIES BLOGG | WERUN |

 6. Bobby says:

  bästa gymet är sats odenplan men flesta sats är super och vill du ha bästa pt och snyggaste pt i stan så skriv till min bästa vän alexander shirpey på fb,,,, det är killen som du ser från visningen inlägget innan,,,

  • Caroline says:

   Tack tack. Sats it is then! Fick dock veta av min PT i Los Angeles att ”Yeah, you don’t need me” haha. Har tränat gymnastik under hela min uppväxt, började med gym när jag var 15 för att komplettera och har själv varit gymnastiktränare i snart 14år (Yikes). Så jag kan en övning eller två. Men Alexander får gärna höra av sig till mig om han behöver hjälp! Haha 😉

   Tack igen för att du svarade. Uppskattar det!

   /Caroline

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.