Hemlagad mat av mamma

Igår åkte jag till Södertälje och hälsade på min mamma och pappa utan att säga nåt till dom vilket aldrig händer att jag bara dyker upp utan att dom vet om det . Självklart vart dom super glada och skoj att min syster Ninni var där med sina underbara döttrar Emelie och lillasystern Leyla. Jag träffade även min bror Robil och sonen SABO Sebastian… Mamma lagade massa gott till mig som vanligt:-) älskar min mor sååååååå mycket.
Sen åkte jag hem till min vän Samers familj och hälsa på en snabbis… Efter det kom jag hem till mig och där fick jag hemlagad köttgryta av Samuel, vilken lyx /-) kram Bobby Oduncu

20110912-211702.jpg

20110912-211727.jpg

20110912-211801.jpg

9 tankar om “Hemlagad mat av mamma

 1. Matilda says:

  Hej, jag har en liten fråga!
  Jag vill ha riktigt ljus blond färg, men inte platina. Jag är naturligt brunett, men har slingat håret blondt under ca. 1 år hos frissör och har nu byggt upp en blond färg, med ljusa slingor men fortfarande bruna inslag, och inte ”helt blond” trots att det solblektes mycket i sommras. Jag har nog en ganska okej kvalitet trots att det är slitet i topparna osv. men inte katasrof. Min fråga är nu om du skulle kunna färga och slinga det ännu mer blondt så att det får en mer helhet som blondt och ytterligare ljusare. När jag bett om det hos frissörer har dom sagt att det är onödigt slitage på håret och vill endast färga utväxten, vilket jag kan förstå, men jag många kändisar osv. som har riktigt ljust blondt hår och är brunetter egentligen, så jag vet att det är möjligt ändå! Jag vågar inte göra det hemma själv, så tror du att det är möjligt att jag kan få min ”dröm färg” ändå på din salong?

  • Bobby says:

   heh Matilda jag förstår vad du menar och sammtidigt fattar frisörernas komentarer men jag kan lova dig att vi eller jag kan fixa så att du får den perfekta färgen utan att håret går av….¨
   detta är vardags pyssel för mig så ring 08-4060181 och fråga efter mig så ska jag hjälpa dig att få dröm färgen…. låter det bra?
   mvh BOBBY ODUNCU

 2. Michelin says:

  En fråga:möblerna vart får man tag i dom? Ser i tidigare kommentar: suryoyo hem. men var beställs möblerna? Jag älskar dessa möbler. Sen en hår-fråga: Jag har mycket långt och väldigt tjockt hår och alla tycker det är så fint. Men jag förstörde själva hårfärgen genom att färga det mörkare när det kom en massa gråa hår. Men nu vill jag ha grått hår, min egen hårfärg som nu syns otroligt väl nu när jag bara låter håret få växa ut utan någon som helst färgning. Kan man fixa till det så att det gråa blir i hela håret, så att säga, svårt å förklara men jag hoppas du förstår. En sista fråga: Vad kan det kosta om du hjälper mig? På ett ungefär menar jag, mellan tummen och pekfingret. bara så jag vet när jag ska ner till Sthlm någon gång framöver. Det vill säga om du kan fixa mitt hår förstås.Vill du inte sätta ut några priser här, så skriv gärna ett mail till mig. /Michelin ”Gammal och grå, men vill vara fin ändå”

 3. Bobby says:

  hej hej såna möbler finns i södertälje och olika butiker som säljer stil möbler,,, även i sthlm…
  allt går att fixa men till grått lite svårare men visst kan jag det…. bästa är om du kom förbi på jobbet så jag kan kolla på det,,,, klipp och färg från 2500kr http://www.bobbysharstudio.se eller ring mig på 084060181 kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.