Danny masserade mig så jag kom genast

Igår var jag ledig från jobbet eller snarare tagit ledig eftersom jag fortfarande har kraftig huvudvärk. Jag. Hann gå på 2 möten iallafall, ena är att jag ska gå en visning snart och mer om den får ni läsa om senare men kan säga att det är på Cambridge galan som kommer att äga rum på Clarion Hotel 17 september. Jag kommer endast att ta 1 kund idag oxå för att vila min ömma axel samt huvudvärk så lite lyx är det att vara skadad då jag inte behöver jobba mer är 2 timmar per dag haha skoja bara, jag älskar ju mitt jobb buuuuu:-(
Jag gick in till jobbet en snabbis för att klippa och tona Danny Saucedo och han erbjöd mig massage för att orka komma in och yes jag kom då direkt till jobbet:-) alltså jag kom inte i byxan om ni tror det utan jag kom några minuter senare än planerat och Danny hade även med sig en kaffe latte till mig med lättmjölk 2 sucketter och sugrör så som jag vill ha den.
Efter det så var jag på föreläsning om hälsa och hur man mår bättre på Hotel Anglais . www.bobbysjuiceplus.com heter den och ni kan läsa mer om den på sidan.
Jag vart så fascinerad om hur kroppen kan må sååååååå mycket bättre med frukt, bär och grönsaker samt förhindrar sjukdomar. Efter det tog jag en super lång promenad med Venessa och hämtade mat från caliente , jag fick allt gratis för att det är min granne samt barndomsvän Bobil som driver ställt…
Kolla va gott vi åt igår.
Nu ska jag hoppa in i duschen hörs sen love Bobby Oduncu

20110908-091113.jpg

20110908-091143.jpg

20110908-091150.jpg

20110908-091157.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.