Sara Lumholdt får sig ett rejält klipp av mig

Tidigare idag hade jag min vän Sara Lumholdt hos mig på besök och denna gång satte jag verkligen saxen i håret:/) hon fick sig ett rejält klipp som innebär minst 30-40 cm som åkte av. Sara har sagt i flera år att hon vill ha kort hår men jag har jämt sagt nej haha men idag sa jag jaaaaa direkt utan att tveka för när vi spelade in tv programmet sommarspelen 2011 ihop så lovade jag att jag ska förnya hennes look, vilket jag gjort med sara senaste 10 åren, allt från svart , rött, blont och brunt i olika nyanser senaste åren så vart det en snygg mustig brun toning från Wella denna gång. Vad tycker ni om hennes nya frisyr och längd??

20110902-211752.jpg

20110902-211806.jpg

20110902-211815.jpg
Sen klippte jag lilla söta Theodor som bara är 18 år och ska delta i Sveriges man semifinalen snart. Här får ni se före och efter bild.

Jag jobbade bara halva dagen eftersom jag inte känner mig helt ok efter förra veckans smäll. Jag är påväg till st Görans akuten nu för undersökning. Hörs sen kram Bobby Oduncu

20110903-001409.jpg

20110903-001416.jpg

4 tankar om “Sara Lumholdt får sig ett rejält klipp av mig

 1. jon says:

  Bobby, hur lyckas du hålla dig så deffad året runt? Kollar man runt på bloggarna så klarar inte ens kroppsbyggarna att hålla dina fettnivåer.. och du verkar ju inte jogga några kilometer varje morgon precis?

  Hur håller du kosten på jobbet, och hur lyckas du hålla dig deffad? På Flashback skvallrar dom runt om medel, men det vore kul att höra från dig hur långt du går för att hålla din image.

 2. browneyedgirl says:

  Hej =) Vart riktigt snyggt måste jag säga. Du kanske har något knep, nu när luften är kallare ute så tappar jag mer hår, finns något mirakel medel som inte är allt för dyrt som kan få finess på det igen =)?
  Ha en toppen dag // Browneyedgirl

 3. anon says:

  Sista bilden var riktigt gay. Vad har hänt med hårdrocken? Skulel aldrig klippa mig hos bobby. Det är fah stämpen vafaan. Kom igen nu. Shape up;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.