Jag fixade håret på Danny och Sibel inför Rockbjörnen

Igår hade jag Danny hos mig. Jag klippte honom lite snabbt inför Rockbjörnen som är idag. Han är ju lika snygg som vanligt men denna gång snaggade vi bara sidorna och rakade in 2 streck som är hans egna sign:-)
Här kan ni även se snygg Danny Saucedo testa krämer och super mirakel peelingen från mitt och Lindas favorit hudvårdsserie nimue haha Danny undrade om han kommer att se ut som mig och Linda i ansiktet efter krämarna,,, tror ni det? Jag tror det behövs lite mer än lyxkrämer 🙂

Jag och Sabina stylade även sångfågeln Sibel idag inför Rockbjörnen . Själv ska jag inte dit men jag ska en stund till F12 på deras sista bjudning inför denna säsong samt att det är nån parfym lansering. Bilder från kvällen kommer upp senare. Puss å kram your only Bobby Oduncu

20110831-193845.jpg

20110831-193858.jpg

20110831-193906.jpg

20110831-193914.jpg

9 tankar om “Jag fixade håret på Danny och Sibel inför Rockbjörnen

 1. Erkan says:

  Booby, i mitten av Sverige så finns det en liten stad som heter Sundsvall, och där finns det en hel klass som älskar dig! Speciellt killarna. Du är en idol till 8 st 18-19 åriga manliga pojkar vars största dröm är att få sitt hår fixat av dig!!
  Eftersom vi bor ganska långt ifrån Stockholm och vi inte tycker om den staden så mycket, eftersom alla springer och är så stressade där, så skulle du förgylla oss 8 människors liv om du bara kunde dyka upp i staden någon gång och hälsa på? Jag är inget ”internet-troll” eller något sånt utan du är verkligen vår hjälte!!
  Hoppas vi ses snart. / Erkan och pojkarna från Sundsvall

  • Bobby says:

   Hej Erkan va kul att höra 🙂
   blir glad av såna kommentarer som denna och man vet aldrig utan jag åker runt lite i landet och jobbar iblans samt på möten så jag kanske är i närheten av Sundsvall nångång och då kanske jag kokar er alla på nån lokal salong hos er,,,
   men om ni nångång ska till Sthlm så får ni gärna höra av er på 08-4060181
   kram till er från mig Bobby

 2. AFX says:

  Nej, nu lämnar jag den här bloggen. Kom in av misstag. Men jag klarar inte av denna ytliga flick stil hos killar. Fyfan. Kurt cobain och grunge all the way. Detta är bara löjligt. Låt håret växa, and dont give a fuck? *gone*

 3. Bobby says:

  fan va skönt att du lämnar denna blogg om du inte gillar den, man ska inte göra sånt man inte gillar och jag föredrar oxå att du läser om sånt du gillar mr bitter :-)så blir du säkert lite gladare

  • AFX says:

   Hehe. Menar inte att vara otrevlig Bobby. Men ni har en för ytlig stil för mig bara. Sen är du säkert en trevlig person. Man ska inte dömma efter utseende fixering. Mjo, jag kanske låter bitter. Men jag reagerade bara på bilderna. 😉 Inte dig som person. Tat lugnt. Tjo

 4. AFX says:

  Kanske mest på att den där andra snubben du står bredvid…Danny som han tydligen heter. Att han har två streck på sidan av huvudet. Tycker det och hela frisyren ser larvig ut bara. Men vissa har en sån stil som dom antagligen tycker är snyggt. Nu har jag iallafall fått uttrycka mig. Saknar kurt cobain eran. tja tja

 5. Victor says:

  Bobby snälla hjälp mig! Du är min idol! Men skulle vilja se ut som Danny, hur långt hår ska jag ha där uppe? och är de nån speciell produkt jag ska ha ? Snälla hjälp miiig ! Följer dig varje daag, så snälla svara! Från ditt största faan! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.