Juiceplus är det bästa jag ätit

Jag måste bara dela med mig om mina fantastiska juiceplus kapslarna jag äter just nu.
Svenska folkhälsoinstitutets senaste undersökning visar att 91% av Sveriges befolkning äter för lite frukt och grönsaker.
En låg konsumtion av frukt o grönt är enligt världshälsoorganisation den 7e vanligaste orsaken till för tidig död i höginkomstländer.
Så passa på att beställa denna fantastiska produkt på juiceplus
Jag har mått så mycket bättre sen jag började med dessa mirakel vitaminer som består av all näring som finns i frukt och grönsaker samt bär… Några kapslar om dagen motsvarar över 2.5 kg frukt som vi egentligen bör få i oss dagligen för att må bra samt att dessa inte innehåller nån fruktsocker allt utan den har dom lyckats få bort … Så bra för alla som inte vill gå upp i vikt pga fruktsockret.
Sen finns det även i tugg tabletter för bara som smakar gott och då får även barnen i sig all näring så dom mår 10 gånger bättre samt blir mindre sjuka och får ett mer välmående samt bättre fokus på skola eller dagis. En studie på 150.000 barn gjordes och flesta föräldrar märkte att deras barn inte vart sjuka längre och följde med bättre i skolan samt fick bättre imunförsvar på alla sätt.

20110830-100115.jpg

20110830-100123.jpg

20110830-100133.jpg

20110830-100140.jpg

8 tankar om “Juiceplus är det bästa jag ätit

  1. blondie says:

    du e så duktig på det du gör!
    skit i alla avundsjuka idioter och kör på som du alltid gjort:)

    kan inte man göra reklam för dig på något sätt i ens blogg?

  2. Cecilia says:

    Hej, jag har tappat jätte mycket hår den senaste tiden! Jag har haft tre gånger så tjockt hår som jag har nu. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Så jag under om du har några förslag vad jag kan göra? �r VERKLIGEN taksam för svar så fort som möjligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.