EMD gästar Vakna med the voice och patricia meny , Magdalena Graaf

Hej allihopa nu är jag hemma och ska skriva lite om idag… Måste börja med att jag kollade på vakna med the voice och såg när mina favorit killar från EMD var med, jag skrattade så mycket när Josefine Crafoord frågade Danny om bilden jag la upp igår då det föreställer att han har världens största stånd 🙂 Ni som missade klippet kan se det på www.thevoice.se Förresten missa inte vakne med thevoice på kanal 5 på fredag kl 08.20 då jag ska klippa Jacob live i tv.

Senare under dagen så kom Mattias och Erik till mig och jag fick mig ett gott skratt då dom ofta gör sina fulaste grimaser och säger till varandra att dom har sig själva som idoler, alltså Erik säger jag vill se ut som du Mattias och mattias svarar jag du är min förebild osv…. Bästa är när bägge säger jag vill ha din kropp Bobby och inte bara din kropp fortsätter Erik med, ja då förstår ni mig vilken rolig och barnslig nivå vi är på och massa små tjejer kollar in till salonger och ler när dom ser killarna….

Erik går runt och spanar in min snygga kvinnliga personal och elever 🙂

Här skrattade vi när Erik så nåt jag inte kan brätta här på bloggen hehe och snacka om att han haft massa vax i håret. Bägge killarna hade mössa idag på thevoice efterssom dom hade bad hair day medans snygga Danny stylade med nya klippet.

Här säger Erik till Matte att nu räcker det för dig, det är min tur att sitta i heta stolen

Jag trimmade Mattias hår på bröstet, det var första gången han gjorde det, tror Cattis hans flickvän inte har nåt emot tror jag,,,,,

Jag tog över Dannys plats som brukar va i mitten,

Raymond och Silvia är alltid snygga…..

Jag och Chabbe gav Raymond en pokal i present från oss som tack för senaste 4åren han jobbat hos oss, vi kommer att sakna vårat favorit Raymona 🙂

Senare på kvällen så var jag bjuden till Patricia  för att prova på deras nya mat meny och jag fick ta med mig vänner som oxå vart bjudna på förrätt , huvudrätt och efterrätt för att vi skulle betyg sätta maten. Patricia är en gammal båt  som ligger vid stadsgårdskajen vis slussen och där det finns nattklubb restaurang, härligaste uteserveringar på sommaren, jag är oftast där söndagar 

Jag tog med mig Mirre, Samer och kärleks paret Arzu och min beste norske gutt Sindre

Det var så gott så jag beställde in en extra lamm,,, vi tog olika rätter så att vi kunde smaka på varandras mat  http://www.patricia.st/

Min egna Mr gay Mirza Muhic och Sindre Moskvil…..

Träffade Amy med Johannes och company,,, Glömde dom ändra killarnas namn, jag har ju taskigt minne. Amy jobbar som fotograf för tidningen QX och frilans, hon är jämt så jävla glad, och rolig

Jag med Samer som jag känt i ca 15 år, det var Samers födelsedags fest jag var på i söndags men har inte haft tid att lägga upp bilderna eftersom det tar sån jäkla tid att blogga med bilder så som jag gör. Jag är ju trotts allt en mycket upptagen man som har många bollar i luftes så jag hoppas att alla ni som följer min blogg uppskattar att jag har så många bilder !?!?!

Bloggar ca 3månader och lagt upp över 500bilder, är inte jag bra?? Snacka om att ni får ta del av mitt liv in real med bilder är det mycket roligare att skriva…..

Nu ska jag avrunda mitt inlägg som vart jätte långt och tog ca 1timma hehe…

Imorgon ska jag jobba på min salong i vällingby och bla ta hand om min vän Magdalena Graaf som behöver hjälp med håret efter allt jobbigt som hon gått igenom. För alla er som gillar Maggan kom gärna förbi salongen i vällingby och säg hej eller ge en blomma vetja…

sov gott alla fina jag tycker verkligen om att skriva till er pussssssssssss på munnen 🙂 Mr Bobby Oduncu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.