Här är min dag i bilder

Orkar inte skriva så mycket eftersom jag är på piss humör ikväll men självklart ska jag dela med mig vad jag gjort idag med att visa lite bilder från idag och så skriver jag mer lite senare eller imorgon bitti då jag hoppas på att jag är på gott humör……

 

Ser ut som jag är en vax docka på museum eller ska på begravning hehe

Fin Linda var idag på press konferansen

Fan vilken team vi e,,,,,,, Ni ska se oss off camera, it so much more fun

Senare under dagen kom en av mina bästa vänner förbi på kaffe och klippning, snyggingen i stolen heter Mirre och är mr gay sweden 2008….. Ni som föjler min blogg har ju sett oss träna och festat ihop en massa gånger 🙂

Sen kom Amir och blekte sina tänder hos mig, Meral sitter och bloggar i bakgrunden

Amir har sveriges största gayblogg.  www.gaybloggen.com

Meral Tasbas och Amir är goda vänner  http://finest.se/userBlog/?uid=29184&beid=1076039

Nu räcker det med bilder,,, kul för att när jag la upp dessa bilder så glömde jag bort nån minut att jag var ledsen och på dåligt humör 🙂

Så här får ni en text som kanal5 la upppå sin hemsida idag

Den rätte för rosing – premiär tisdag 24 februari

För kort, för tjock, för stöddig eller trist. Det har verkligen inte varit lätt för Linda, Bobby och Alexander att gallra bland de sökande männen.

– Vi vill hitta en kille som är självsäker, trygg och som har en massa humor, säger Lindas rådgivare Alexander Erwik till kanal5.se.

Efter den första uttagningen lyckades de hitta killar som både matchade och missmatchade Lindas kriterier.

– En kille signalerade ”ex-varning” direkt, säger Bobby Oduncu och skrattar. Han sa att han ”ville skydda Linda med hela sin kropp och ständigt bevaka henne om de skulle gå ut tillsammans”. En sådan kille ville vi definitivt inte ha.

Ger alla en ordentlig chans

Men det finns även guldkorn i den utvalda singelskaran. Till en början var Linda kritisk till några av killarna men ändrade snabbt tycke.

–  Jag har ändrat uppfattning om flera av dem, berättar hon. Jag känner att jag vill ge alla en ärlig chans att hinna visa vilka de är.

För de flesta singlar är det tillräckligt nervöst att gå på dejt på tu man hand – tänk då hur det känns att dejta med ett tv-team omkring sig!

–  Det är jätteroligt men samtidigt pirrigt. Jag har ju faktiskt aldrig dejtat på det här sättet förut. Nu blev jag helt plötsligt nervös och fumlig! Men det har varit lärorikt och nu är jag en riktig dejtingexpert.

Se Linda, Bobby och Alex i premiäravsnittet av Den rätte för Rosing – premiär tisdag 24 februari 20:00.

Uppdaterad ti, 10 feb 2009.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.