Har varit på stan i Örebro idag och shoppat lite men haft sjukt ont i magen så var tvungen att gå på toa 3gången. Varför jag hade ont i magen fick jag förklaring på av Lena. Tydligen hade jag ätit i sömnen igen, vilket jag gör flera dagar i veckan.

Jag hade tydligen ätit 1burk sill,1hel leverpastej, 1tub risgrynsgröt,1burk bönor, lite pålägg, 1chokladkaka mm………. inte bra det efterssom jag åt 2korv med bröd och 1hel pastasallad innan jag somnade så jag var inte alls hungrig, alla som känner mig vet att jag äter jämt på nätterna.

För nåt år sen så åt jag upp ett stort hål från mammas jul-kalkon, så dagen efter då vi skulle ha besök så saknade det massa mat och självklart var jag den misstänkte hehe, hatar att ha denna dåliga vanan men jag är jämt hungrig även i sömnen 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.