Mitt nyårs löfte

Nu är det inte många timmar kvar på år 2008, därför ville jag önska er ett gott nytt år och avslöja mitt nyårslöfte hehe. Egentligen är det väl inget märkvärdigt men tycker faktiskt att fler borde ha ett sånt löfte. Det är att vara snyggare än NÅGONSIN under 2009, spelar ingen roll om man är 15 eller 78 år. Kör bara på med träning, bra mat, snygga kläder, snyggt hår, investera i bra lättanvänt och naturlig make up (så du inte kan ha ursäkter för att vara osminkad) och viktigast av allt är att vara lycklig, oavsett om du är singel, i ett förhållande, gift, kk.. Ja ni förstår, gör bara sånt som du blir glad av och droppa resten. Lägg energin på att pröva nya saker som kan ge dig nåt i framtiden, t ex att åka på en kul resa, prova nytt jobb, ta en kurs, börja med en ny hobby. Det är såna erfarenheter som får dig att växa och som kan leda till nya vänner och fina minnen som man har med sig under livets resa.

Nu ska jag fortsätta fira in det nya året, men ha så kul ikväll och kanske ses vi ute.

Puss love

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.