BOBBY BY SELF
Tillsammans med Bobby Oduncu lanserar SELF ny serie kosttillskott BOBBY BY SELF med fantastiska smaker och komposition som lyfter dina träningsresultat till nya nivåer.

AMAZING BCAA Strawberry-Lime & Kiwi-Pear erbjuder överlägsen framsteg i smak och formula med grenade aminosyror, glutamin och mineraler från kokosnöt vatten.

”Amazing BCAA Strawberry Lime – Tänk er saftsmak fast i detta fall en nyttig variant.

Amazing BCAA Kiwi Pear – Det här är min favorit. Jag frågar alltid folk innan jag säger något vad dem tycker att den smakar – PIGGELIN säger i princip alla. Många har ansett att det är den godaste BCAA:n dem någonsin har druckit. ”

KOSTTILLSKOTT. INNEHÅLLER SÖTNINGSMEDEL. Rekommenderad Dosering. 10 g dagligen (1 skopa cirka). Blandas med 3 dl (300 ml) vatten i en shaker, skaka den i 30 sek. Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Dosering bör inte överskridas. Skall ej tas av gravida, under amning, eller personer som medicineras, eller en längre tid utan yttrande från läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Skaka behållaren före varje användning för att omfördela ingredienserna.


FANTASTIC PROTEIN Triple-Chocolate
milk protein shake, low in sugar and fat with a delightful creamy flavor, which will satisfy al chocoholics.

”Fantastic Protein (Tripple Chocolate) – Godaste chokladproteinet jag har druckit, den smakar inte konstgjord. Jag blir påmind om Oboysmak när jag dricker den.”

KOSTTILLSKOTT. INNEHÅLLER SÖTNINGSMEDEL. Rekommenderad dosering. 50 g dagligen (2 skop ca.) blandas med 4 dl (400 ml) vatten i en shaker, skaka den i 30 sek. Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Dosering bör inte överskridas. Skall ej tas av gravida, under amning, eller personer som medicineras, eller en längre tid utan yttrande från läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.


MAGIC WHEY Tropical-Nectar
delivers pure 96 percent no-fat no-carb protein from whey, in a fresh fruity flavor.

”Magic Whey (Tropical Nectar) – Det här proteinet tog jag fram för dem som vill leva snålt på kolhydrater och fett då det är zero på båda. Denna smak smakar som en mild sommardrink och är i lös konsistens. ”

KOSTTILLSKOTT. INNEHÅLLER SÖTNINGSMEDEL. Rekommenderad dosering. 21 g dagligen (1 skop ca.) blandas med 3 dl (300 ml) vatten i en shaker, skaka den i 30 sek. Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Dosering bör inte överskridas. Skall ej tas av gravida, under amning, eller personer som medicineras, eller en längre tid utan yttrande från läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.