Instagram

JAG HAR FÅTT NOG AV ALLAS PROBLEM! Just nu måste jag verkligen markera med att jag är trött och less på vissa falska människor eller så kallade vänner som nyttjar min godhet.
Missförstå mig inte fel, mina vänner är fantastiskt lojala, ni är ärliga & jag älskar er men jag syftar på de som är vänner när det passar dem eller de energitjuvar som bara ska ha och ha utan att ge tillbaka. 
Jag älskar att hjälpa andra vilket jag gjort hela mitt liv och kommer fortsätta hjälpa i mån av ork och tid men blir så ledsen då många endast ältar sina problem om och om igen och sällan frågar hur jag mår eller vad jag behöver.😔
Mest ledsen över hur några nära dragit sig undan mig senaste perioden då jag anser att anledningen absurt barnsliga. Att man gör fel är ok då vi alla är människor, men att lägga era fel och låta det gå ut över mig, som inte egentligen har något med det att göra tar mer på mig än vad ni tror.
Tex att bara ringa eller smsa då dom behöver nåt, vill få kontakt med nån jag känner, vill få håret fixat. Inget fel med det men när jag inte kan så blir några småsura eller antar att jag jämt ska ställa upp på mina lediga tider eller bara trolla fram tid som jag knappt har över till mig själv.
Eller när några har en twist sinsemellan och ber mig välja sida. Lös era problem utan att involvera mig. Jag ska inte behöva välja sida mellan vänner, familj eller bekanta. 
Jag vill inte bli involverad och få era problem över mitt bord.
Detta ger mig bara huvudvärk som jag inte förtjänar. 
Som sagt jag hänger inte ut någon men känner just nu att jag måste fokusera på mig själv och min framtid. Sjävklart inkluderar detta nr 1 min fina man, min familj & mina vänner så ni behöver inte ta åt er.
Ni andra som bör ta åt er, ni vet vilka ni är.
Avslutar med ett motto som jag själv lever efter-ge mer än du tar och behandla andra som du vill bli behandlad.❤️visa mera kärlek/empati samt lägga fokus på rätt saker. Livet är för värdefullt & ska levas maximalt med så mycket välmående som det går, men framförallt ska ingen påverka någons liv negativt. 
Kände att jag var tvungen att skriva ut detta, och jag hoppas att man kan ta åt sig på rätt sätt. Men nu är jag trött på negativitet.kärlek❤️
JAG HAR FÅTT NOG AV ALLAS PROBLEM! Just nu måste jag verkligen markera med att jag är trött och less på vissa falska människor eller så kallade vänner som nyttjar min godhet. Missförstå mig inte fel, mina vänner är fantastiskt lojala, ni är ärliga & jag älskar er men jag syftar på de som är vänner när det passar dem eller de energitjuvar som bara ska ha och ha utan att ge tillbaka. Jag älskar att hjälpa andra vilket jag gjort hela mitt liv och kommer fortsätta hjälpa i mån av ork och tid men blir så ledsen då många endast ältar sina problem om och om igen och sällan frågar hur jag mår eller vad jag behöver.😔 Mest ledsen över hur några nära dragit sig undan mig senaste perioden då jag anser att anledningen absurt barnsliga. Att man gör fel är ok då vi alla är människor, men att lägga era fel och låta det gå ut över mig, som inte egentligen har något med det att göra tar mer på mig än vad ni tror. Tex att bara ringa eller smsa då dom behöver nåt, vill få kontakt med nån jag känner, vill få håret fixat. Inget fel med det men när jag inte kan så blir några småsura eller antar att jag jämt ska ställa upp på mina lediga tider eller bara trolla fram tid som jag knappt har över till mig själv. Eller när några har en twist sinsemellan och ber mig välja sida. Lös era problem utan att involvera mig. Jag ska inte behöva välja sida mellan vänner, familj eller bekanta. Jag vill inte bli involverad och få era problem över mitt bord. Detta ger mig bara huvudvärk som jag inte förtjänar. Som sagt jag hänger inte ut någon men känner just nu att jag måste fokusera på mig själv och min framtid. Sjävklart inkluderar detta nr 1 min fina man, min familj & mina vänner så ni behöver inte ta åt er. Ni andra som bör ta åt er, ni vet vilka ni är. Avslutar med ett motto som jag själv lever efter-ge mer än du tar och behandla andra som du vill bli behandlad.❤️visa mera kärlek/empati samt lägga fokus på rätt saker. Livet är för värdefullt & ska levas maximalt med så mycket välmående som det går, men framförallt ska ingen påverka någons liv negativt. Kände att jag var tvungen att skriva ut detta, och jag hoppas att man kan ta åt sig på rätt sätt. Men nu är jag trött på negativitet.kärlek❤️