WEDDINGTIMES

Vill du ha hjälp med din största dag i livet, när du ska känna dig 110% från topp till tå, då rekommenderar jag dig att du ska höra av dig till oss.

Jag kan alltid tipsa er allt om fotografer, lokaler, brudklänning, smokings, blommor, catering, bröllopskort, weddingplanner, festfixare och lite till, men detta inlägg är just till blivande brudar och deras blivande män❤️

Jag och mina tjejer lovar att skämma bort dig och göra dig till ditt vackraste jag som får din framtida partner och tappa hakan!< oka en konsultation om du ska gifta dig. Ring oss på 08-4060181 , vi går igenom alla delar tillsammans för att du ska känna dig så trygg som möjligt och för att du ska få de bästa förutsättningarna inför din stora dag. Med hjälp av Toupema Belgal extensions, kan vi inprincip uppnå vad som helst av dina önskemål, mycket hår som lite hår, vi lägger till extra hår! Det gör att du även känner dig på topp dagarna runt bröllopet, på bröllopsresan eller alla dagar resten av året om du så vill. Vi älskar bröllop, och vi vill vara en del av er stora dag ❤️ Bruden Alexandra är gjorda av min frisör Tilda, färg, makeup och hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.