Jag fick nyss massage av Adam samt träffade Dubai Prinsen

Nyss och nyss vart lite fel eftersom jag fick massage igår. Både jag och samuel fick en super skön behandling av Naprapaten Adam Mosa ute på hans klinik i Järfälla tennishall och som lyx vart vi hämtade och lämnade hemma efteråt… Efter det så träffade jag häst artisten Tobbe Larsson och en prins från Dubai som jag inte får skriva om men mer om det kan jag berätta längre fram:-)
Finns bilder men dom är försiktiga med vad jag får skriva och publicera om träffen 🙂
Självklart har jag kvar min grymma Naprapat Daniel men skadar inte att gå till flera då jag är i akut behöv av behandling. Jag har sträckt mig och skadat mig lite efter olika Vattensport förra veckan eller snarare vattenskidor:-((
Nu är jag hos min sjukgymnast Maria Werin på Sofia hemmet på Capio Artro Clinic för ännu mera behandling men hit kommer jag varje vecka för att få ordning på ryggen….

20110822-123310.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.