Hedman snyggar till sig och jag vaxar mig snart

Jag som inte så bra inatt , vilket ni kanske fatta på mitt sista sms men det jag skrev var att jag vart orolig eftersom Samuel svettades massor i sömnen men som sagt det var ingen fara utan det jag ville skriva var nog att jag grät pga att jag tänkte om nåt skulle hända det bästa som hänt mig :/) ni fattar vad jag menar hehe fast jag skriver som en kråka och speciellt sent på natten då jag skriver från iphone. Hatar knapparna på iphone eftersom stavningen flyger iväg…
Idag började jag dagen med att hoppa in i taxi som jag stoppade på Sveavägen eftersom det spöregnade. Jag var så stressad att jag tydligen tappade min jobb iphone i taxin. Jag ringer hem till samuel och han säger att telefonen är hemma så jag vart lugn… Kl 13 väntar jag in min kund Linda som bor på Malta 🙂 jag ringer henne från min privata och då säger hon att nån taxi kille svarade i den och han gav sitt nr till henne. Gissa om jag vart glad att det finns snälla och ärliga människor som inte behåller en ny iphone för jag hade inte bokat taxin utan tog den på gatan. Självklart fick CSN hittelön av mig:-) samuel såg min 3 iphone som nog låg hemma:-) tack igen till snälla taxi killen som körde Topcab . Jag färgade håret på min underbara hud terapeut Saana idag och efter henne hade jag Linda och Magnus Hedman. Jag klippte det rejält denna gång och slängde i en toning bara. Magnus är nog en av dom snällare vän/person/kund som finns….
Media har bara vart dryga och lite elaka sista året men men thats life det finns alltid idioter eller bittra som gillar att gotta sig i falskheter samt inte kan unna andra lycka. Jag vet hur sånt känns …..
Nu är jag framme hos Saana och ska vaxa det lilla håret jag har kvar på kroppen inför min Madrid resa nästa vecka samt badmode och omslags bilderna jag ska ta innan jag åker. Hörs efter min behandling pusssss Bobby Oduncu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.