Jag saknar min heta porriga Ibiza kropp

 Idag njöt jag verkligen av solen. Jobbade bara 2 timmar för att sen träffa upp mina vänner Alex, Martin och Max. Vi spelade basket i ca 1 timma och det är nåt jag inte gjort på år, kul var det och sen vart det mera sol samt mc Donalds och kebab…

Jag måste säga att såna dagar som idag växer inte på träden utan det kändes verkligewn som utomlands eller som en toppen dag ska göra…

Vi hängde ett tag och sen mötte jag min vän Samer och cyklade runt för att få mera sol och förbränning 😉

Snart ska jag på clean fest på colingsborg

Det är verkligen sååååå trist och frustrerande att jag inte kunnat träna  hårt på ca 7 månader eftersom jag har fått mera problem med axlarna och mina diskbråck så det har mest blivit rehabilitering på Sofiahemmet samt behandlingar med min Naprapat Daniel….

Jag som brukar träna 6 dagar i veckan och nu bara 3 dag, jag får jag inte lyfta tungt heller utan bara lätta hantlar. Trist att jag inte har Sveriges hetaste kropp längre hehe men hälsan går före skönhet, eller gör den verkligen det!?! ibland undrar jag haha

Jag måste säga att killarna har toppen kroppar alla tre 🙂 jag blir mera motiverad att promenera bort sista underhudsfett nu

Passar på att önska er alla en underbar lördag

6 tankar om “Jag saknar min heta porriga Ibiza kropp

 1. Micke says:

  Hej, Bobby. Jag tänkte bara höra med dig om du vet hur Danny klippte sig senast? Han uppträdde i Eslöv och vore kul om du kunde typ förklara hur man ska berätta för sin frisör.

  Grym blogg!

 2. Tina says:

  Hej Bobby! Gillar din blogg och du verkar vara förutom en jäkligt bra frisör en ödmjuk och rak människa. Vet inte om du svarar på frågor här i bloggen om hår? Men jag gör ett försök 😉 Jag har problem med att mitt hår är frissigt. Har tidigare haft slingor men nu färgar jag håret i en brun nyans. Blåser håret dagligen sen jag var i tonåren, vilket är ett tag sen :)Har på senare år blivit mer noggrann med håret och använder värmeskydd, silkesdroppar, inpackning en gång i veckan och från att tvätta håret varje dag så har jag börjat göra det varannan, ibland var tredje dag. Min fråga är nu om det finns något som man kan göra för att få håret mindre frissigt? Eller allra helst få bort det helt? Jag har långt hår som är rätt tunt och känns lite som babyhår 🙂 Jag vill helst inte klippa mig kort igen, men vill inte heller gå och vara långhårig med ett hår som ser slitet ut. Vore oerhört tacksam för svar. Puss och kram från Tina

  • Bobby says:

   tack Tina,,,, det finns verkligen nåt nytt vi gör på salongen just nu och det är brazilianska frizzout behandlingen. Det är som en super inpackning som repererar trasigt hår och minskar frizzigt hår med 50-70% den är super bra för trasigt hår och får håret att kännas så mycket bättre, hör av dig på 08-4060181 så hjälper jag eller nån kollega dig, kram Bobby

 3. cici says:

  Jag undrar vem mannen i svart och vit tröja på din header är!
  njut av resten av dagen och värmen!

 4. Nikoletta says:

  alltså alex är så snygggggggggggg ! farligt att besöka din blogg bobby, bara massa snygga killar och heta kroppar :p dräggel dräggel haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.