Danny uppträder på Gröna Lund nu på Fredag

Hej kära dagbok idag jobbade jag några timmar bara, var nämligen ledig halva dagen och hade även sjukgymnast på Sofia hemmet hos min grymma sjukgymnast Maria Werin. Träningen gick skit bra förutom att jag kom sent som vanligt.efter det så hade jag ett möte med produktions bolag som vill att jag är med i ett nytt tv program som är skit kul. Får inte berätta nåt ännu för inget är bestämt men lovar att skriva om det senare. Jag ska ev vara med i fångarna på fortet och möta Anna Anka som motståndare 🙂
Efter mötet så träffade jag min älskligs Danny och klippte lite inför hans invigning för sin Sverige turné som startar nu på Fredag kl 20.00 på Gröna Lund..
Hoppas ni kommer till grönan på fredag för jag kommer oxå att vara där och ni kommer att få 1 hel timmas konsert med Danny Saucedo och ni kommer även att få se resten av snyggingarna i Emd på plats….
Efter klippningen så åkte jag till gymet och körde ett lätt pass och snyggingen Danny åkte hem till sin fina fru Janna. Stor puss och kram från The one and only Bobby Oduncu

20110523-215624.jpg

20110523-215816.jpg

20110523-215829.jpg

20110524-054035.jpg

3 tankar om “Danny uppträder på Gröna Lund nu på Fredag

  1. Sara says:

    �hhhh Danny baby, jag längtar så jag dör nästan. puss på dig sweet Bobby vi ses säkert på grönan

  2. Tina says:

    SNYGG-Danny! Finns ingen snyggare än han. Men du Bobby, ett tips han ska allt ha lite ljusare hår! Lägg i lite ljusa slingor nästa gång, as-snyggt på honom. Nu ser han helt mörk ut och Danny passar allt bäst i liksom mörkblont hår. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.