Vad tycker ni om Alex kropp??

Hej allihopa nu är jag på förfest hos min vän Mirza. Vi är några som ska ut senare ikväll. Tänkte gå till Cafe opera där min vän Alexander Pärleros har vodka bjudnings fest, efter det går vi till Berns och har skoj. Träffar även upp mina älsklingar Martin och Alex. Kolla förresten bilden jag tog på min älskade vän Superman Alex Shirpey. Vad tycker ni om hans kropp.?? Enligt mig perfekt, inte för mycket och absolut inte för lite utan bara perfekt hehe..
Han jobbar ju trots allt som personlig tränare och skulle kunna få dom flesta som tränar med honom eller följer hans schema kan få en grym kropp..
Ok hörs senare inatt eller imorgon när jag vaknat. Pussss å krammmm Bobby Oduncu

20110522-001734.jpg

20110522-001843.jpg

20110522-002033.jpg

6 tankar om “Vad tycker ni om Alex kropp??

  1. Michaela S says:

    Fan vad snygg och sexig han är, du är oxå super het Bobby, absolut snyggaste 35 åring i sthlm, puss på er killar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.