Jag leker i parken med Kean

Idag är jag ledig och då passar jag självklart på att njuta av solen. Jag träffade upp Fredrik i Vasa parken och lekte med Kean i 2 timmar. Han busade och charmade alla där speciellt andra små barn…. Efter det drog jag till solarium och solar nu i 20 min så passar på att blogga. Vet att jag måste täcka mitt face för att jag gjorde microneedling för 2 v sen men skriver snabbt på 5 minuter sen åker tröjan över ansiktet… Utanför träffade jag ett stort gäng tjejer som firade Pernilla Wallins möhippa. Självklart stoppades jag och fotades massor med tjejerna . Hon som gifter sig är oxå frisör på nåt nytt ställe på essingen tror jag att hon sa 🙂 dom undrade om jag kunde skriva upp dom på nåt ställe och så snäll som jag jämt är så skrev jag upp 10 tjejer på Cafe opera ikväll… Hoppas dom får det skoj. Samtidigt som jag stod där kom det ett till gäng tjejer gående och även där var det möhippa haha va lustigt att träffa 2 blivande brudar samtidigt. Självklart vill även hon ha bild med en halv naken Bobby Oduncu … Jag glömde att fota första gänget så tog bara en bild
med brud nr 2…. Min kropp är ändå helt ok för att inte tränat gym på 6 månader, utan kört mest kondition och rehab samt hemma övningar som jag fått av Sjukgym och min vän alex som fick mig att göra övningar i 20 min på mattan hemma igår kväll då vi hade filmkväll… Kolla in senare på bloggen för då ska jag träffa min älsklings modell Izabelle Thorén som är ansiktet utåt för min förra reklamfilm för Bobbys haircare… Vi ska vara hemma hos Linda och Peter för att sitta barnvakt samt kolla på Eurovision . Love Bobby Oduncu

20110514-163456.jpg

20110514-163429.jpg

20110514-163402.jpg

En tanke om “Jag leker i parken med Kean

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.