Fjädrarna är den senaste trenden i Hollywood

Detta hittade jag på Sara Montazamis blogg. Jag jobbar oxå med fjädrarna nu i Sverige och det är absolut det senaste trenden i hela USA. Dom har tydligen sålt slut på allt hehe , det är ju skit kul eftersom jag bara älskar dessa färgglada fjädrar som alla kan ha i håret samt ta ut när du vill och sätta in den igen på 2 minuter. Det går att bara, tvätta styla samt locka eller platta på dom eftersom det är 100% fågelfjädrar

ring 08-4060181 och ni vill testa en snygg fjäder till helgen eller till nåt speciellt tillfälle.

Feather Extensions för Ditt Hår!

Allmänt / söndag 03:39 27 Feb

Hej hej! Idag jag tog Emma (the birthday girl), Hanna och två jätte gulliga svenska kompisar till en hår salong to get feather extensions put in our hair! 

Here is the crew on our way to walk in!

Vad tycker ni?! Jag älskar dom! 

Klicka här om du vill se mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.