Vapiano middag med vänner

Här får ni lite bilder från torsdagen då jag vart b´juden av Vapiano ocg finest på middag tillsammams med vänner och några sköna karaktärer för att provsmaka deras nya 7 rätteras middag. Måste säga att det var sjukt gott och massa vin till maten så jag vart lite lullig hehe och jag som skulle jobba 2 timmar efter det 🙂 Proffs som jag är går det såklart att jobba med 4 glas vin .

Bilderna snodde jag från Emma-Lous blogg på finest. Hon är frisör, 2 barns mamma och skriver mycket om hälsomat. Kolla in bloggen

På Vapiano i Gamla stan ska vi få prova på totalt sju olika maträtter. Se mina betyg här.

Vi bjuds på en god fördrink innan maten kommer in.

Bobby poserar.

Sibel, Rosanna och daniel.

Kenny och Linda var värdarna torsdagen till ära.

Nicky från Big Brother 2011.

 

Alexander Erwik, chefredaktör på Finest samt lilla jag till höger på bilden. 

Alla utom Bobby.

Kenny berättar om de viner som skall serveras till pastarätterna.

En tanke om “Vapiano middag med vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.