Grillfest med syskonsbarn

Jag åkte en snabbis till Södertälje idag och hälsade på min syster Ninni, hennes man Chabbe och myste med deras två små söta troll Emelie och Leyla… Det är alltid lika underbart att träffa min syster och hennes döttrar. Synd att jag inte hann stanna mer än 2 timmar, för nu sitter jag på tåget tillbaka in till stan för att möta Vanessa. Vi ska till Globen och kolla på världsmästerskap i mma kampsport. Inte för att jag gillar när killarna slår ihjäl varandra för jag har alltid vart emot bråk, även i sport syfte men självklart är det lite skoj och spännande att sitta inne i VIP längst framme vid ringen och se på när heta män slåss hehe. Jag skickar en bild från galan på mig och Vanessa Lopez senare, eller på killarna i full action, alltså inte sån action som jag skulle vilja se dom i men men hehe detta får duga 🙂 Hörs senare puss och kram Bobby Oduncu

20110430-165925.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.