Shopping med Danny och Bobby

Yo yo sexy bloggen 🙂 Idag har jag stressat runt mellan kunder, shopping, salongen och naprapaten… Jag behövde verkligen en skön masage av min naprapat Daniel och efter det tog tunneln tillbaks till jobbet för att klippa min kund Mauritz och Danny . Efter att jag klippte Sverigen hetaste Danny sĂ„ tog vi en kaffe latte med sugrör men han ville ej ha sugrör haha. Det Ă€r bara jag som Ă€r sĂ„ gay som dricker allt med sugrör me mest för att det Ă€r bra för tĂ€nderna 🙂 u shud try it, taste better and look more sexy to suck it 🙂

Vi var pĂ„ the dressroom klĂ€dbutiken pĂ„ södermalm, inne i skrapan och shoppade loss lite. SjĂ€lvklart fick vi Ă€ven lite sponsklĂ€der eftersom vi Ă€r sĂ„ heta hehe. Dom har verkligen massa snyggt och fick jag sjĂ€lv vĂ€lja skulle jag ha ett helt rum med klĂ€der hemma för min garderob Ă€r överfull och Ă€ven massor i kĂ€llaren. Jag har Ă€ven skĂ€nkt bort 4 sopsĂ€ckar fyllda med klĂ€der till vĂ€lgörenhet senaste Ă„ret bara 🙂 DĂ„ fattar ni att jag har handlat lite klĂ€der men fĂ„tt mer Ă€n hĂ€lften och efter ett tag tröttnar jag sĂ„ bĂ€ttre att ge bort dom till nĂ„n mer behövande…..

Vad tycker ni om denna heta bild?? bilden togs i London för 2 veckor sen dĂ„ Danny spelade in sin nya video som slĂ€pps om nĂ„gra veckor…. För alla som vill se hetingen upptrĂ€da med sin nya lĂ„t bör komma till kolingsborg nu pĂ„ Lördag och festa med oss…

HÀr ser ni Bobby Hadado som har butiken och jobbar med klÀd styling. BÄde Heidi Klumb tshirt och linne kostar under 300 kr och finns i olika fÀrger. Jag har flera stycken sen tidigare hemma och sjÀlvklart skulle jag ha den Àven i blÄ och röd.

Kolla in vĂ„ra shopping pĂ„sar, vandrande reklam www.thedressroom.se . Ser ni lilla rosa pĂ„sen, den fick jag frĂ„n Danny och han vackra fru Janna i födelsedags present som dom köpte i helgen nĂ€r dom var i New York frĂ„n Victoria secret…… Gissa om det Ă€r nĂ„t sexigt eller snuskigt, eller bĂ„de och men det kommer att komma till nytta inatt hoppas jag 🙂

Jag har massor med bilder men ni fĂ„r nöja er med dessa för idag men lovar att visa bild pĂ„ vĂ„ra nya snygga skor och klĂ€der frĂ„n Jim Rickey….

Efter shoppingen körde jag ett benpass pÄ sats odenplan med vÀnnen Mirza och sen kom vi hem till mig och fÀrgade han hÄr. Nu ska jag och Samuel lÀgga oss sÄ önskar er alla en godnatt puss frÄn mig Bobby Oduncu

20110430-132226.jpg

20110430-132255.jpg

20110430-132500.jpg

20110501-235320.jpg

20110501-235407.jpg

4 tankar om “Shopping med Danny och Bobby

  1. Marina Piponius says:

    Ã?r det fel pÄ din blogg eller pÄ min data för jag kan inte se bilderna pÄ mÄnga av dina inlÀgg och jag kan inte se nÄgon bild pÄ det hÀr inlÀgget det Àr typ bara inget dÀr typ 😛 Och min kompis kunde inte heller se bilderna :O!

  2. Elisabeth says:

    Vilket lyx det vore om nĂ„gon som du tog hand om mitt trasigt,grĂ„a och allt för elĂ€ndiga hĂ„r. Ni lever i en sĂ„dan lyxtillvaro. HĂ€r i skogsbyn finns det knappt möjlighet att fĂ„ en klipptid!!! Jag har stĂ„tt i kö i snart tre Ă„r och ingen frisör har ringt mig. Jag Ă€r avundsjuk pĂ„ er för att ni har allt pĂ„ en sekunds avstĂ„nd medans jag mĂ„ste planera för att ens bli klippt….det var i november senast..Lycka till!!

  3. Lilla My says:

    Danny Ă€r grymt megasnygg, OH WHAT A SEXY MAN!!! GE MEJ!!. Skulle gĂ€rna hĂ€ngt pĂ„ till Kolingsborg ikvĂ€ll om jag kunnat. Men jag ska se honom den 27 maj och nĂ„ra ggr innan dess ocksĂ„! (btw. ”för mycket muskler” som mariachen skrev, sĂ„nt skitsnack!!! han Ă€r som sagt heeeet killen!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.