Tack för blommor och presenter

Jag tackar igen alla som skickat blommor , presenter, nallar, presentkort, parfym, kläder, smycken och annst härligt jag fått på min 35 års dag…. Vet att jag kommer att få fler presenter av mina vänner ikväll och till helgen samt annat från familjen. Det är verkligen skoj att fylla år med tanke på alla presenter man får men ända nackdelen är att man blir äldre, eller det har oxå sina fördelar att bli äldre förutom utseendet. Lägger upp en bild med Marika och hennes syster Katja som kom in till salongen med blommor och presentkort på kläder till mina favoritbutiker Focus och dressroom… Kram Bobby Oduncu

En tanke om “Tack för blommor och presenter

  1. Magdalena says:

    Hej bobby jag vet inte om du komemr ihåg mig men det var jag som praoade hoss er förra våren! Stort grattis till dig iaf, hoppas du får en bra dag!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.