Wow ca 500 personer har grattat mig idag

Som ni vet så fyller jag 35 år idag och det firade jag med en härlig middag och vin på mälarpaviljongens uteservering med Samuel…. Jag kommer att bli firad i veckan av olika vänner och även av familjen till helgen…
Jag fick över 500 grattis på Facebook på min Wall och mejl, helt sjukt men varje minut pep min iphone att jag fått nåt. Jag tackar alla som skickat blommor, presenter samt sms till mig idag:-) ni får mer än gärna skriva även nåt här på bloggen….
Blir verkligen glad av alla kommentarer som jag får..
Jag fick höra att jag ser ut som 25 år idag hehe skoj när man fyller 35…
Puss och kram önskar jag er alla , eran Bobby Oduncu

20110418-234504.jpg

2 tankar om “Wow ca 500 personer har grattat mig idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.