Jag är i Jönköping på Almia frisörmässan

Vaknade 5.30 imorse för kl 06.30 åkte vi bil till Jönköping . Jag var på mässan hela dagen idag med samuel, kollegorna Ulla och Bettan. Vi hann gå på flera visningar som var bra. Jag kommer självklart att lägga upp massor med bilder samt berätta om vissa saker men nu skriver jag lite från min telefon medan jag vilar 5 minuter på min fina svit, Hotel Savoy som vi bor på. Det är verkligen ett toppen Hotel som ligger mitt i stan. Måste avsluta mitt inlägg eftersom jag är sen till ett mingel på en salong och sen till den stora festen. Vi hörs lite senare kram till alla glada frisörer jag träffat på mässan och tog bilder med. Kärlek Bobby Oduncu

20110409-203500.jpg

20110409-203517.jpg

20110409-203533.jpg

10 tankar om “Jag är i Jönköping på Almia frisörmässan

 1. Kristin Nehmé says:

  Hej, visst var det kul på Elmia idag. Såg dig där, vart jag än gick så var du framför eller bakom mig, ville så gärna gå fram och säga hej, men kändes väldigt pinsamt 🙁
  Men vi ses nog någon gång till hösten! Ska boka tid hos dig, du ska få klippa mig, det är verkligen något jag längtat efter! 😀 ha så kul på festen!

 2. Malin Hällstrand says:

  Min StoraSyster Var Hon Som Klipptes På Scen…Hon Tyckte Det Var Roligt När Du Tog Kort På Henne…Det Var Det Första Hon Sa När vi Träffade Henne Efter…
  Kraaam Malin 10år

 3. trött på mitt hår says:

  hej bobby jag behöver verkligen din hjälp angående mitt hår!! det är vääldigt torrt och slitet:( fast jag knappt använder platttång eller fönar mitt hår, men jag fägar mitt hår men inte ofta slingar det 3 gånger om året kanske och jag har lockigt men inte jätte lockigt hår, jag vet inte vad jag ska göra med det, har frågat så många frisörer men får aldrig något bra svar önskar att jag bodde lite närmare dig men tyvärr så bor jag i skåne så får nöja mig med ett inlägg 😛 skulle vara tacksam för ett svar:D

  • Bobby says:

   du måste bara använda det bya anti frizz från brazilien,,,,, säger bara wowwwww det tar bort all frizz samt vårdar ditt hår….. ring mig så förklarsr jah,, ha det gott söta

   • trött på mitt hår says:

    okej vet inte så mycket om det här anti frizz från brazilien:s jaa de gör jag gärna om jag bara hade haft ditt telefon nummer???

 4. martina says:

  Den här bloggen handlar om en 13årig tjej med högt självförtroende. Som är nöjd med sig själv och den hon är idag. Klicka på länken, och bestäm dig för om du ska hata eller älska mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.