Kolla in min bakgrundsbild på telefonen

Hej hej kära blogg eller dagbok….. Idag började jag med att gå till gymet innan jobbet och det är nåt jag inte gjort på sex månader men jag ska försöka att träna lite kondition iallafall , eftersom jag inte får träna styrketräning alls just nu men det var inte vad jag ville skriva om utan jag måste visa er vilken snygg bakgrundsbild jag har på min iphone… Innan hade jag såklart bild på mig och min sexiga kropp men bytte igår till denna bild….
Nån som kan gissa vem det är??
Puss Bobby Oduncu

20110406-230733.jpg

3 tankar om “Kolla in min bakgrundsbild på telefonen

  1. Jessica Jaunzems says:

    SV: (jag frågade tidigare om hårfärlängning) OK, så man får klippningen på köpet? Undrar oxå om jag köper själva håret själv (t.ex taj mahal) eller ingår det hos er?

    Kram jessica

  2. martina says:

    13år, kämpar för sina drömmar och otroligt stolt över vem jag är idag. Läs min blogg där du får följa min vardag, med mycket humoristiska inslag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.