Filmen im nr 4 var grym bra

Efter jobbet myste jag med vännen och kollegan Ulrica Nilsson på winebar och åt råbiff med sallad och en massa bröd. Vi hade det jätte mysigt. Det vart även lite rödvin till maten så jag var lagom salongsberusad när jag kom försent till biografen Rigoletto för att träffa Samuel och mina vänner Alex, Martin och Max… Jag kände mig som ett fetto när jag sitter med popcorn och killarna drack bara cola light men kolla vilka kroppar dom oxå har, som få i denna stad…
Grymma kroppar har alla tre, typ lite Bobby kroppen när den var i form och inte skadad som nu men jag får skylla mig själv som fläskar till mig dagligen med godis och kolhydrater hehe…. Sagt innan att jag måste skärpa mig men senast inatt gick jag upp 03 och åt massa kakor, falukorv, mackor och pirog… Inte normalt med sån aptit som jag har men glad att jag har bra ämnesomsättning ändå… För jag hade vägt 150 kg annars 🙂
Som sagt filmen var bra så rekommenderar alla att se den och nu har jag fått en tankeställare att sluta med godis i 1 vecka….
Godnatt kram alla fina xoxo Bobby Oduncu

En tanke om “Filmen im nr 4 var grym bra

  1. Samarja says:

    Hejsan, det är så att jag och två tjejkompisar ska ha en hårmodevisning med temat Rock på centrum bar den 9 april vilket är samma dag som mässan och vi skulle verkligen uppskatta om du kom och kollade det hade vart riktigt kul, visningen är kl 21.00 och jag hoppas verkligen på att få se dig där. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.