Shoppingen gjorde mig frisk halleluja halleluja :-))

Som ni alla vet så har jag vart sjuk och inlagt på sjukhuset i 5 dagar med vart bättre och skrevs ut idag och gissa vad det första jag gör. Jo jag träffar min älskling Samuel och sen min andra älskling Linda Thelenius….

Gissa vad som botar en halv sjukling , jo det är en massa shopping eller snarare mera att prova kläder och vissa som är senaste kollektionen som jag oftast gillar och gillar jag når så skriver både jag och Linda gott om varumärket som vi gör nu 🙂

Butiken ligger längst nere på skatteskrapan och heter Dresseoom och har absolut en av Södertäljes skönaste stylist som jobbar där och han heter oxå Bobby hehe, han fick äran att styla den riktiga Bobby idag alltså mig själv 😉 och det gjorde han rätt..
adress dit äe www.thedressroom.se och har även tel nr 08-6400940 för mera frågor,

dom har sjukt snygga kläder för både killar och ladies….. det är baraett måste att gå dit och se alla som signerat lite bilder. Jag händer bredvid min andra älsklingskille Danny Dausedo och , Fares Fares, Abbas egna björn eller Benny heheheh, Självklart Jag och

denna super snygga jacka kommer från märket Morris… u just gonna have it

Bobby Oduncu blir stylad av Södertäljes egna okrönta stylisten Bobby H som jag personligen tycker gör ett grymt jobb. Han kan sin grej det där andra Bobby för jag är första Bobby och mammas pojkar Bobby ät 3 e bobby hehehehehehehhehe

Gillar ni denna coola jeans lacka?? sååååå sommar

Här ser ni självaste BOBBY ODUNCU signera sina egna bilder som hänger på väggen

Linda var så fin och oskuldsfull med denna blus och jag råkade säga att hon fått häng pattr efter 3 amningar, inte så poppis hehe… lovar Linda dina bröst är stora och perfekt härliga

LOVE BOBBY ODUNCU AND LINDA THELENIUS ((rosing))

3 tankar om “Shoppingen gjorde mig frisk halleluja halleluja :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.