Sibels nya musikvideo

Hej kära blogg nu var det över 1 vecka sen jag bloggade och det är längsta uppehåll men som ni vet var jag i London 1 v och då funkade inte min mobilblogg som det brukar göra, ska kolla upp det med spotlife 🙂 Sen efter det har jag vart sjuk några dagar och därför valt att inte blogga.

Bilderna från London kommer senare i veckan för jag ligger hemma med hög feber igen fast tror jag ändå kommer att jobba imorgon. Skulle på bio galapremiär av Justin Biebers egna 3D film idag men pallade inte. 

Bokade även av lördag och måndags kunderna fast bokade ej av jobbet jag hade igår Söndag. Jag lovade nämligen SEXY >>>Sibel att fixa hennes nya videoinspelning och då var det bara att bita ihop. Jag skulle nämligen upp kl 07.30 och vaknar av att Gabriella som sminkade videon knacka på min dörr kl 09 då vi skulle vara i studion redan. Då förstår ni att jag var lite krasslig att jag inte hörde väckarklockan och stängt av telefonen i sömnen….

Här ser ni en av landets bästa make up tjej Gabriella när hon sminkar Sibel

Bilderna är tagna från Gabriellas och Sibels blogg

2 tankar om “Sibels nya musikvideo

  1. Gabriel Gavric says:

    Hallooo.. Tjena Bobby.. Sedan du gjorde ditt Ensam Pappa Söker inlägg om mig så har jag börjat följa din blogg.. Gillar den mycket.. Du skriver bra och den är snygg.. Ditt inlägg senast gjorde att jag blev bombad av chatt och meddelanden från tjejer på Facebook.. Du är galen.. Ler.. Nu har jag startat en egen blogg.. Typ en pappa blogg.. Har nu skrivit ett inlägg om dig.. Ler.. Ensam Frisör Söker.. Hahahaha.. Skoja bara.. Men kika gärna på min pappablogg.. http://www.gabrielgavric.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.